Seda54 Mellekk aminnn inşallahhhh canım allah razı olsun çok şükür 33+6 olduk 🙏🏻 Sen kaç haftalıksın canım sen neden gidiyorsun peki
Mellekk Seda54 ben 23 haftalıgım canım . Benimde karaciğer enzimlerimde yükselme var o yüzden gidiyorum
Seda54 Mellekk çok geçmiş olsun canım benim rabbim sağlıkla almayı nasip etsin evladını kucağına inşallahhhh 🙏🏻🤲🏻
SelimsMom Seda54 cennet kapısında seni bekleyen sefaatcilerin var olsun 🥰 Allah buna şifa versin inşallah. Evet 34+4 olduk 🙋♀️
Seda54 SelimsMom aminnn allah razı olsun canım rabbim evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh 🙏🏻🤲🏻😘
Hanifetaskiran Merhaba ben de 38+4 adatıp filiz dursun a gidiyorum evet çok konuşkan biri değil ama yeterli bilgiyi veriyor en önemlisi sakin, telaşlandırmıyor asla 😊 Doğum şekli için asla sezaryen çıkmadı ağzından sen ne istiyorsun dedi. Çatı muayenesinden korkmuştum onu da hallettik, açıkçası bir bahane bulur mı dar falan der mi diye düşündüm gayet uygun dedi olanı söylüyor kadıncağız ne yapsın 😊 Ne zaman gitsem serviste ya da doğumda gerçekten yoğun ben beğeniyorum kendisini 😊 Ama öyle muhabbet etmek istiyorsanız erkek doktorlar o konuda daha iyi gibi 😅 benim için biçilmiş kaftan filiz hanım kısa ve net 😊👍
SelimsMom Tugcekurt muayene 95tl. Doğum da 2400 diye biliyorum ama zam geldiyse haberim yok son kontrolde konuşacağız ücreti
Tugcekurt Serdivanda oturuyorum bende konak hastanesi remzi erene gidiyorum son gittigimde o kadar hizli konustu ki ses kaydi alsaydim keske dedim ciktigimda. 10nisanda gittim 8 haftaliktim 10mayista gel dedi ilknur hanima mi gitsem diyorum.
Andromeda Ben ilk doğumu mu remzi eren de yaptım. Şimdi ikinciye hamileyim. Dondurulmuş embriyo tedavisi ile izmit konakta. Üç ay dolunca İzmitte işim bitiyor ve kendi dr mu seçmem lazım. Remzi ok ama konağı sevemiyorum, adatıp hastane olarak ok ama dr tercihi pek yok ordada.
Beyzadncc Kizlar bende 20+6dayim sami kemiğe gidiyorum ayrintili ultrasona giren varmi varsa nerde cektirdiniz bilgilendirirmisiniz lütfen:)