Elifbekir doganursezmag geldi de eve çıktım canım işte ama şu ağrılar beni bitiryor zormuş sezaryan nezmn iyles çek blmyom
doganursezmag Elifbekir bende de var o ağrılar hiçbirşey fayda etmiyor sarkan göbek dikişlerimi acıtıyor dik yürüyemiyorun
Dnzcngz Elifbekir doganursezmag Bende perşembe gecesi normal doğum yaptım inanın benimde ağrım çok. Epizyotomi dikişleri de beni mahvediyor. Sezeryan veya normal doğum hiç farketmiyormuş anladım doğumun her türlüsü zor.
Tugba2626 Elifbekir aynı şey geçen hafta başıma geldi ne küfrettim akıl işi değil bu sezeryan . Bol bol yürü merdiven in çık. Kuru kayısı ve incirden hoşaf yap hem ishal yapıyo hem süte iyi geliyo . Dolaba koy her gece 1 bardak iç
Elifbekir doganursezmag Dnzcngz haklısın canım 10 saate yakın normal.doğum için zorlandım ve ikisini de yasamiş oldum alttan muane ler suni sancıları fiiller nst sonra sezaryan olmak da ayrı birşey oluyor 2.doğum yapmış gibi
Elifbekir Tugba2626 denim canım sıvı şeyler yemekten skldm zaten ya artık normale geçmek istyom ama korkuyom tuvalete çıkmaktan
Tugba2626 Elifbekir suni sancı da sancın kaça kadar çıktı . Bende 10 saate yakın zorlandım . Sabah 8 de başladık Akşam 6 da sezeryana döndü
Elifbekir Tugba2626 baya çıktı benim 100.gecti ama dayanamadım canım allha şükür iyym sezaryan olsaymisim direk keşke dedim
Elifbekir Tugba2626 bende 100 geçti ama artık gücüm yoktu açılma bile o halde çok yavastı aman kurtulduk bebegmz kucağımızda