Tugceutku Merhaba anneler bebişlerinizin kıyafetlerini neyle yıkıyorsunuz güzel bebeksi kokulu deterjanlar önerebilirmisinizzz rica etsem 🥰
Necla06 Tugceutku siveno kullanıyorum gayet memnunum. Baby&Me leke çıkarıcı kullanıyorum ondan da memnunum. İçeriği de doğal ve kokusuz bunlar benim icin yeterli.
Deletedmom381 Tugceutku Instagram’da mühendisinoğlu diye bir sayfa var orayı takip edebilirsiniz deterjandan beze ıslak mendile kadar inceliyor kendisi ve hangilerini kullanılabilecek olduklarımızı görsellerle gösteriyor. Bakmanızı tavsiye ederim 😊
Saratln Tugceutku herkes dalan deyince dalana karar vermiştim ama dün ebebekte organik deterjan buldum almadım henüz erken diye ama sanırım onu alacağım ismini unuttum.. deterjan bölümünde
Mrvbyhn Kokulu olmasından daha önemlisi doğal cocuk tenine alerji yapmaması daha önemli diye düşünüyorum ben unibaby aldım
Tubakrts Baby me granül sabun almıştım ilk kıyafetlerini onunla yıkadım ama bittiğinde almam gerektiğinde boron almayı düşünüyorum. Hem hesaplı hem zararsız 🤗