AsilveAnnesi SeLyy lütfen karninizda ki bebeğe bu eziyeti yapmayin saatlerce ac susuz kalmak sizinde vicdanen huzursuz olmaniza sebep olacaktır diye düşünüyorum.
Sezenkarademir SeLyy canım sen hamilesin günlük alman gereken besin miktarı var. Senin aç ve susuz kalman bebek açısından çok zararlı. Zaten dinen de izinli sayılıyorsun Seneye bebeğin büyünce tutarsın 😉
Kelebegimmm AsilveAnnesi aksine aç kalınca bebek daha fazla hareket ediyormuş iyiymiş yani.ama şimdiki gençlerin vücutları o kadar güçlü değil bide karınlarında bebekleri varken dayana bilsinler.eskiden her şey şindikiye göre daha doğaldı temizdi bizim yediklerimiz hiçbirşey onların yanında.hemde hemen hemen hepimiz ilaç alıyoruz.kendi adıma söylüyorum o kadar süre aç kala bileceğime hiç inanmıyorum kesin düşer bayılırım
Lothbrok Sormaya bile gerek yok tutmayacağım niye bebeğimi besinsiz vitaminsiz bırakayım ki hamileyken oruç tutmak için vicdansız olmak gerekiyor, ben biraz geç kahvaltı yaptığımda bile vicdan azabı duyuyorum
AsilveAnnesi Lothbrok Aynen oyle vala cocugum biraz hareket etmesin acaba karnim mi ac diye dolaba saldiriyorum. Galiba bizde var tuhaflik bilemedim
Deletedmom123 Lothbrok sorma ya kötu ruyalar bıle etkılerken geç uyandgmda vıcdan azap yaşarken oruç tutmak ne ya Allahm can verıyor bız onu aç brakyoruz böyle bşimi varya sınır oldum şu an günah işlemez hamıleyken aç kalınmaz oruç tutanlarada yuh yanı dıyorum ne bıcm vıcdan varsa
Filizseb Çok istiyorum ama tutamıcam çünkü acıkınca midem bulanıyo ve çıkarıyorum 🤮🤮26 haftalık benim kızım😊
AsilveAnnesi Kelebegimmm sirf hareket etsin diye ac kalip onuda ac mi bırakmam lazim iyiymis yani derken arkadasim ben anlamadim ?
Lothbrok Kelebegimmm aç kalınca bebeğin daha hareketli olması pek mantıklı gelmedi çünkü benim doktorum cinsiyet öğrenme günü bir parça bitter çikolata ye meyve suyu veya süt iç dedi. Tıpta chocolate effeckt diye adı bile var yani yediklerimiz bebişi harekete geçirir 😀
1ogrencianne Kelebegimmm bunu anlamayan çok kişi var. biz eksiden diye lafa başlıyorlar. sizin yediklerinizle bizimki aynı mıydı sanki. her şey değişiyor düşük oranı, kısırlık oranı artıyor dünyada. dikkatli olmak en güzeli 😊
Aysegolcuk AsilveAnnesi saçma yani hareket etsin diye aç mi duracağız 😳😳 annem bana hamileyken oruç tutmuş 15 gün erken doğdum Allah korkusun bişey olur gününde gelmesi daha iyi olur
Kelebegimmm AsilveAnnesi ben daha ileri haftaları demiyorum.ilk 3-4 ayda zaten bulantılardan dolayı fazla yemek yeyilemiyor.sonrakı aylarda da fazla yememek gerekki bebek hareketli olsun.Aidin Salihin kitabından okudum
Kelebegimmm Lothbrok bende aç giderek öğrenmiş oldum🤔bilinçli değil ama.cinsiyyet öğrene bileceğime inanmıyordum.testler için aç gitmişdim
AsilveAnnesi Asiacr yani düz mantik budur dmi talimat veriyor cocuk sana yemek ye diye anne tok diye mutluluktan havaya uçtuğunu sanmiyorum yani
Kelebegimmm Asiacr ama ben daha hareketleri hiss etmiyorum.13. Haftada ultrasona aç girmiştim bazı testler olacaktı.bebek çok hereketliydi
FSCMK SeLyy bende15+2 malesef tutamıycam zaten gelişim döneminde aç kalmak istemiyorum zaten aç kalınca elim ayağım titriyor
Asiacr Kelebegimmm canim o an denk gelmistir. Bebek acken de hareket eder tokken de. Sen mumkun mertebe ac kalma bebek ve sen iki kisisiniz normalden daha cok enerjiye ihtiyac var.
Asiacr Kelebegimmm bu yanlis bir dusunce bundan kurtul bebek her turlu hareket eder. Ben acken elim ayagim titriyor deli dana gibi geziniyorum bebek de illa ki hareket eder. Ac kalma onun beslenmeye ihtiyaci var canim aman diyeyim. Yani degerli seylerle beslen ceviz muz sebze meyve ben gun icinde elim de heo meyve ceviz bunlar olur
Kelebegimmm Asiacr bende aksini söylemedim.ama son aylarda bile olub tuta bilen çok kişi var.geçen sene daha evli bile değilken bende onlara bebeğe zulüm etmeyin diye söylemişdim.bu sene için bir kaç dini video izledim hamileler ve emziren kadınlar tutmasada olur onlar zaten çok büyük imtihandalar diye söyleniyordu.