Drrr 37 hafta 2 günlük gebeyim dünden kalça agrilarim var,bir de bu gün kasık agrim var.yalancı doğum sancısı ola bilir mi ? İlk hamileliyim o yüzden bilemiyorum
Irmakdkm Drrr 36+2 haftayım bebek toplanıp kasılıyo benimde yalancı sancılarmış doktor söyledi benimde ilk hamileliğim
Dlrm Drrr bende 37+2 yim bebeğin ters döndü mü senin benim her hafta Doğum kanalına girip girip geri çıkıyor ne olacak nasıl doğuracağım hiç bilmiyorum sağa doğru bir toplanıyor ayağını da soldan bir çıkarıyor karnım çok komik oluyor 😃
Dlrm Drrr ben doktora gittim Salı günü bacak aralarımda ağrım ve toplanmalarım olduğunu söyledim artık Doğum sancıların başlıyor dedi ama nst de sancım gözükmüyor
Drrr Irmakdkm çok şiddetli ağrı da değil,hastalananda nasıl ağrıyorsam öyle ağrı işte) bir de boğazım kıcıklanıyor kusuyorum,midem yanıyor
Sibelclskn3 İnan ki doğuruyor muyum acaba demeye meal vermicek şekilde vi agrı zaten Doğumun başladığını anlıyorsun suyun gelir karnının yukarıdan asagıya bacaklara doğru şiddetli bi agrı girer nefesini keser bir nefeslik bi zamanda tekrar gelir derin derin nefes aldığında geçer tekrar sahada şiddetlenir yani bunu anlamaman mümkün değil o yüzden korkma ha bu arada 5 Dk bire düşmedikçe hastaneye gitmeyin evinizde cekin sancınızı derim çünkü hastanede streten Doğuma odaklanamuyorsunuz sancınız kaçıyor sonra suni sancı veriyorlar oda normal sancıdan daha agrılı ☺️
Drrr Dlrm 2 gün önce ben de gittim sancı çıkmadı,ama dünden beri agrilarim var,gelip gidiyo) hayır canım çocuk hala midemin üstünde oturmuş)doğru düzgün bir şey yiyemiyorum
Dlrm Drrr benim daha çok kaşık altlarımda belde ve bacaklarımın aralarında bacaklarımı hareket ettirirken çok zorlanıyorum
Hamzaninannesi1 Ben de 37. Haftadayim. Benim 28. Haftadan beri yalanci sancilarim oluyor. Belden geliyor karnım sertlesiyor bir iki dakika kaliyor geciyor ama duzensiz. Dun 1.5 saat kadar yurudum aksaminda baya sancim oldu bebek asagiya cok fazla baski yapmaya basladi daha farkliydi onceki baskilardan kanamam oldu gece, sabah da doktora gittim yumuşama baslamis. Takipteyiz biz de sancilari.
Burjucan Kızlar doğum kanalı olayını doktora sormayı unuttum doktorum normal doğum pozisyonunda başı aşağıda dedi sadece ultrasonda başa bakarken de sağ kaşığımın oraya koyuyor makineyi daha kanala gitmemiş herhalde dimi