Tombikis96 Krdln_ tamam inşallah 😂 ama ben pes ettim ne zaman isterse o zaman gelsin stres yaptıkça gelmezmis kaslarımizi serbest bırakmak gerekirmis 😊bende rahat bırakayim azcık belki dayanamaz
HavvaK Krdln_ suyum geldikten iki saat sonra sancıları hafif hafif hissetmeye başladım. Suyum geldikten 8 saat sonra da Doğumum oldu. Sancıları asla yatarak geçirmedim. Hep yürüdüm çömeldim duşa girdim. Ve elh 2 cm 7 cm ve tam açıklık oldu
HavvaK Nuribasak ıhlamur renginde. Yani böyle açık sarı ve hafif ılık☺️ Ama rengi yeşil olsaydı Bebek kakasını yapmış o zaman sıkıntı var demektir. Benim çok fazla geldi kıyafetlerim tamamen ıslandı yürüdükçe yerler falan ıslandı
Nuribasak HavvaK bende suyum gelirde ben anlamazsam diye çok korkuyorum akintim oluyor su gibi ama az az napcam bilmiyorum
HavvaK Nuribasak valla benim bildiğin bacaklarımdan aktı yer filan ıslandı yani. Ve o zamana kadar da dr um hiç çatı muayenesi yapmadı gerek duymadı yani. Acile gittiğimde yapıldı ilk kontrol
Ersozburcin Kubra_41 yurt dışında normal yapıyorlar ama türkiyede hekimler pek yanaşmıyor 4 kiloda normal doğuma