gksuaks Yldzhh Hastane çantama Hipp maması koydum 1 numaradan. Önlem amaçlı koyulmalı süt belki gelmez deniyordu gerçi hemşireler veriyolar ama ben biraz garanticiyim. Genelde de Hipp verdiklerini duydum ben araştırdım içime sindi gibi ama tabi kullanmadık henüz.
oglumvebenn Benim doktorum da mama olarak bu markayı önerdi, henüz denemedim ama almak zorunda kalırsam bunu kullanacağım inş
Bahar54 Baklava sindirimi en kolay mama. Biz kullandık ve 2 saatte bir muhakkak kakası olurdu. Happtkidste de en çok kullanılan mama hatta.
Baklava Bahar54 him 🤔 biz bebelac gold dan bebivitaya gectik kabiz yapti cocugu.mahfetti cocugu hala duzelemedi.bebivitanin bi urunu degilmiydi sanki hipp🤔 Dediginiz gibi bagirsaklarida calistiriyosa hipp de kullanilabilir.bakalim ins iyi gelir 🤔
Bahar54 Baklava hipp combiotic olan hem probiyotik hem prebiyotik içerdiği için bağırsakları çalıştırıyor. Ama hipp organic olanda yok sanırım. Combiotic olanı deneyin bir de bebekten bebeğe değişiyor gerçi mama hassasiyeti.
Baklava Bahar54 him combiotik olandan da var digerindende o zman onu deniyim bi bakalim.nasil olsa kabiz deneyip bakicaz.tesekkur ederim