Ulka Merhabalar kızlar 7haftaya yeni girdim midemde ağrılar var ağzım çok acı ne yesem yine aynı oluyo..ne yapa bilirim ??
Babychucky Ulka elma 🍎 kesinlikle çok iyi geliyor Hamilelikte düzenli yenildiğinde bebekte astım hastalığını. Engelliyormuş geçmiş olsun
Gmsm Bendede aynı canım midem de sürekli gaz ve geğirme oluyor ağzımın tadı yok acı bi tat var birde çabuk acıkıyorum resmen midem kiyiliyor çubuk elma ayran ne yiyecegimi şaşırdım yani ara ara bulantim da var ama kusmuyorum şükür
Ulka Gmsm ayyyy ciddenmi canım?? kötü tad ya midemde ağrıma bende soğuk falan oldu deye hiss ediyorum genelde öyle olardı bende tad da ağrıda o yüzden sen kaç aylık hamilesin?
Gmsm Ulka evet canım yaa bazen midem aciyor artık kadar zorlanıyorum maalesef bende 7+2 oldum Dr 12haftalik olana kadar devam eder dedi 😕😕😕
Ulka Gulsin evet meyveli yoğurt çok iyi geliyo yeyiyorumda amma dikat ettimde bide dondurma iyi geldi😍😍
Ulka Babychucky elmada çalıştığım kadarıyla hergün yeyiyorum hem sağlık bakımından güzel annem söylüyor hemde mideye iyi geliyo