Ebruss Merhabalar, 7. Haftamda gittiğimde doktorum kese yanında 6cm kist gördü ama zararsız dedi hamilelikle birlikte sönmesini bekleriz genelde kanama olur sönünce dedi. Şuan 12. Haftamdaym hiç kanama olmadı. Sizde de bu gibi bir durum oldu mu? Kendi annemde de kist varmış 2. Ayında bebek içindeyken sezeryan gibi karnından kesip almışlar kistini bebeğe birsey olmamış inşallah ona benzemez buda :((
HayalLina Ebruss bende de vardı canım hamilelikte bazı kistler oluşuyormuş daha sonra kendiliğinde kayboldu kanama tarzı da olmadı bende önemli bişey değil dediyse doktorun güven yani
Ebruss HayalLina evet çok güvenilir birşey olsa direk söyleyen birisidir zaten insan yinede korkuyor ilk hamilelik tecrübesizlik 😁
Kbramsa Benim de kistim var ama doktor bunun zararsız aksine bebeğin tutunmasında faydası olacağını söylemişti canım
Ebruss Kbramsa aaa Doktorumda buna benzer birşey dedi bebek için zararı olmaz diye ama annemde de olunca korktum tabii demekki her kist başka başkaa 🥰
Kbramsa Ebruss ama kasık ağrım çok oluyor mesela kist yüzünden 10. Haftadayım hala tırsıyorum🙄😄 dediğin gibi ilk gebelik olunca tecrübesiziz çabuk korkuyoruz
Ebruss Kbramsa benmde öyle birdahaki gittigimde soracagım kasıklarıma sancı giriyor uzun sürmüyo, daha çok yolumuz var Allah hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin bebeklerimize 😍