Zelisgokhan Anlamı güzel çok nadir duyulmuş erkek ismi olsun istiyorum fikir verir misiniz? 18. Hafta.. şafak karanlık 😅
Szekiye Zelisgokhan bende daha bilmiyorum ama erkek olursa asil yada asaf düşünüyorum tek isim en iyisi iki isim kızıma koydum kullanması zor oluyor
sevgitekes Zelisgokhan ömer asaf ismini koymayı çok istiyorum eşimde Kaynanam bırakırsa daha cinsiyetimiz bellideğil
Sadiyeylmz Zelisgokhan oğlum olursa eger BATIN koyucam ismini nerdeyse bu isimden hic yok sayılır anlamı da cok guzel biricik tek demek ve ALLAH in 99 isminden birisi 😘😍 AYAZ BATIN da olabilir iki isimli olarak
BirVeraAnnesi35 Zelisgokhan Ne tarz seversiniz bilmiyorum ama bizim Atlas ismi çok hoşumuza gidiyor erkek olursa Atlas olucak ama Asil ismide çok kulağa hoş geliyor👍🏻
Zeynep98 İsim arayışı için erken davranmayın derim zamanında bende kız ismi çok aradım güzel olsun anlamlı olsun falan 24. Haftada oğlum olacağını öğrendim tüm planlar iptal oldu😂😂😂
burhanaltintop Bizimki giray oldu hiç üzerinde düşünmedik esim olsun mu dedi ben de tamam dedim nasıl sizce