Lamelif 23 haftalığız düzenli olarak 2 haftada bir kontrollere gidiyoruz herşey yolunda diyor doktor ama bebeğim çok tekmelemiyor. Akşamları coşuyor 1 saat ama gün içinde tek tük atıyor gün içinde hep evdeyim yorulmuyorum yani ama niye böyle anlamadım 😔
Sonay Lamelif dün ben gebelik hemşiresine sordum cnm benimkide 4 gun fazla oynamamıştı . sen yorulduğunda yada aç kaldığında bebek hareketi azalabiliyormuş bol bol dinlen sol tarafına yat bebişi aç Bırakma ☺
Nihanozturk Lamelif canım benimde öyle 21.haftam ama sabah erken saatlerde bide akşam yemeginden sonra hissediyorum genelde onun dısında yok🤷🏻♀️
EnginDenizim Lamelif canım benimkide şöyle bi hareketli degildi o haftalarda ama simdi 27+5 haftalıgiz baya sertleşti tekmeler sabret cok az kalmis annesi daha da hissedeceksin inşaAllah❤
Lamelif Sonay yok yorulmuyorum evdeyim hep benimki yatınca değil oturunca tekme atıyor gün içinde 15 kez falan atıyor tekme ama herkes içimde dans ediyor falan diyor benimki öyle çok aktif değil
Derya5542 canım benimkide öyle her bebek aynı olcak diye bi şey yok sağlıklı olsun da az hareket etsin ☺ zaten bi kaç haftaya daha da hareketlerin merak etme ☺