Nrnnrn
Merhaba 32. Haftam 13 martta rapor aldim son 3 haftaya kadar calismak icin. Raporda tahmini dogum tarihim 8 mayis / 17 nisana kadar calisabilir yaziyordu. Fakat insan kaynaklari benim iznimi 13 nisan cumartesiden baslatmis? Bu nasil hesap bir türlü kavrayamadim.gec vakitti insan kaynaklarina donemedim... cumartesi pazar zaten tatil neden iznimi cumartesiden baslattilar belki ben 16sina kadar calisacagim? Hic anlayamadim biri anlatabilir mi?
smdrms
İyi de hastahanenin sgk nın sistemine göndermesi lazım onların da ayırabilmesi için. Nasıl yaptılar ki 😐
HYK
Bir yanlislik yapilmis ya da bilerek yapmislar. Hakkiniz arayin lutfen. Siz isterseniz erken cikarsoniz ama onlar cikaramaz
Nrnnrn
Bizim ozel sandik sgk digil guvencem. Ben de tesadufen ogrendim bugun ben 17sine kadar kalmayim 15inde calismaaz raporu getireyim dedim bi baktim sisteme iznimi 13 nisan olarak girmisler. Ben boyle bir talepte bulunmadim 8 mayistan geriye 21 gun sayinca da 13u olmuyor nasil bi hesap bu sinir oldum. Cumartesi pazar zaten resmi tatilim ne belli belki 17sine kadar caliscam? Bizim ik nin hesaplama sistemi fatkliymis bunu kabul etmicem de yarin iste son günüm? Ben 15inde ise gelsem bile sisteme izin tanimlamislar.