GamzeeS Benimde 6 ocak 14 şubatta öğrendim hamile olduğumu ☺️ Sevgimizin hediyesi oldu bize bebeğim 😍
Aspenya44 Bende 12+3 3. Çocuğuma hamileyim. Yarın kontrolüm var çok aşırı heycanlıyım inş belli olur cinsiyet
Aayyssnur Aspenya44 biz dün gittik ama gostermedi attı bacak bacak üstüne sonrada sırtını dondu minik 🙈 13+3 dük 😊😍
Lithium WebiHikiRufu benım 13+3 doktorum 1 ay sonra gel dedi cinsiyet söylemem dedi yıkıldım 😂 oglumu 13. Hafta öğrenmiştim bu doktor inatcı çıktı hatta ultrasonda bebişim apış arasını bile açmıştı ah ahhhh😂
Zehrayse_61 Fatiheren_61 merhaba benım de ılkı sez. 2 kasım verılen tarıh ama ıkıncı de sez olacagını dusunursek ne kadar asagı cekıyoruz? Ben bı normal denemeyı dusunuyorum gercı 🤔
Fatiheren_61 Zehrayse_61 kaç yıl geçti aradan benim 6 yıl .bende düşünüyorum ama dr ile konuşmadık henüz bu konuları
Zehrayse_61 Fatiheren_61 Trabzonluyum ancak Erzurum da yasıyorum .. ama doguma trabzondayım ınsallah 😅 sızın dr kım bana da lazım ssvd destekleyen bı tane. Arastrdgm kadaryla yıldzlıda ozgur hanım ve bakıye hanım maalesef desteklemıyor.