Volkann Merhabalar 7 haftalık hamileyim mide bulantısından hayatım kabusa dönüştü önerisi olan var mı ?
Irem19 Volkann şimdiden allah yardımcın olsun bende cok kötüydüm taki 12. Haftama kadar. Naneli sakız en iyisi ama cok kötü olursan serum taktır korkma serumların içine vitamin koyuyorlar ben serumla kendime geldim.
Tugcehkn Volkann bende ara sıra oluyordu doktor bir şurup verdi onu yemeklerden önce alınca rahatlatıyordu
Semihhatice Volkann aynı sıkıntın bendede var benim 11haftalık her gün iki kere muhakkak kusarım hep midem bulanıyor bende napcam bilmiyorum 🤷♀️
Aysnrsrht Herşeyi denedim hiç bişey fayde etmedi banada son çare 3, 4 günde bir serum taktırıyorum çok iyi geliyor
Aysegolcuk Volkann bende o haftalarda midem çok bulanıyor her gün kusuyordum doktoruma söyledim dedi ki kraker senin arkadaşın olsun sürekli yanında gezdir yatağın yanına koy sabah kalkınca ye ben faydasını gördüm veya leblebide iyi geliyor mide bulantısına
Volkann Kraker,yoğurt bunlarla yaşıyorum bir kere serum taktırdım doktorum zofer diye bi ilaç verdi hamileler için ama yinede ilaçtan uzak durmaya çalışıyorum gerçekten çok kötü bir durum .
ayseozbek Volkann 28.haftamızdayız başlangıçtan itibaren kusuyorum. Bugün yine acildeydim. Tek çare doğurmak 😓
Guzelannee Serumun bile işe yaramadığı bir hamilelik geçirdi 15 ten sonra geçti onzyd diye bir hap devlet ödemiyor obirax iyi geliyordu