Semihabayrak74 Kızlar iki gündür sürekli başım ağrıyor 11+4 haftalık hamileyim migrenim olduğu için mideme vuruyor ağrı kesici almak istemiyorum tavsiyeleriniz var mı ?
PembeKoala Semihabayrak74 bende 11.haftadayım bi kaç gündür aşırı ve sabahtan akşama kadar süren baş ağrılarım var eşime sürekli masaj yaptırıyorum hafifletiyor ama geçmiyor maalesef ve su içemiyorum buda büyük bi etken 😔
Burcukkk Semihabayrak74 bende de aynı sıkıntı var canım 15 gündür geçmiyor uyuyorum uyanıyorum geçmiyor bol su iç açık havada yürüyüş yap biraz hafifliyor rabbim şifa versin inşallah hepimize 😔
LeylaCan Semihabayrak74 nurseys haveys markası headstick diye satılıyor eczanelerde hamileler kullanabiliyor migrene birebir
Tuanam01 Bol su iç aç kalma burundan nefes al burundan aldığın nefes beyne gider miğrene iyi gelir elma ye ısırarak karanlık oda tlf dan tv den uzak dur sesten stresden ışıktan spottan uzak dur canım geçmiş olsun.
PembeKoala Semihabayrak74 hiç susamıyorum aklıma gelmiyor zorla içince de midemi bulandırıyor maalesef
Semihabayrak74 PembeKoala ama içmen lazım günde en az 2 lt bebeğimiz için. Yavaş yavaş zorla kendini canım
PembeKoala Semihabayrak74 bende öyle yapmaya çalışıyorum zorla ama şimdi yazda geliyor umarım biraz daha arttırırım su olayını
Mimozammm Bu 11. Haftada mı bir sorun var acaba😣 benim de aşırı derecede bel ağrım var ne yapsam geçmiyor oturamıyorum resmen ya yürüyüş yapacağım ya da yatacağımı başka türlüsü mümkün değil😣 Allah yardımcımız olsun hamdolsun yine de sana da çok geçmiş olsun canım evde çok kalıyorsan muhakkak cam falan aç bulunduğun yer de kalorifer falan yanıyorsa su koyup nemlendir. Ve sürekli yatar pozisyonda da kalma o da çok baş ağrısı yapıyor
Semihabayrak74 Mimozammm geçmiş olsun canım sana da 🙏 havalandırıyorum evi hergün dışarı da çıkıyorum ama iki gündür geçmek bilmedi
PembeKoala Mimozammm kesinlikle doğru sürekli yatmak halsizlik ve baş ağrısı yapıyor kendimizi oyalıycak bişeyler de hergün bulamıyoruz ki 🙄
Sdfnrllh Benim de o haftalarda çok kötü ağrıyordu ben de çareyi uzanıp ayaklarımı yükseğe kaldırarak buldum başka türlü geçmiyordu masaj falan da yaptırıyordum ama o anlık biraz hafifletiyordu ama geçmiyordu