Semrasem biberon avent anne göğüsü gibi olandan cam tercih ettim, emzik yeni doğan avent, ıslak mendil ve bezi bebek seçiyor maalesef sen istediğin marka bir paket al sonra duruma göre devam et, şampuan durumun varsa mustela öneririm yoksa mühendisoğlunu takip et mutlaka içeriklerini inceliyor. Giyim olarak önereceğim hastane çıkışı ile başla 10lu bir tane geri kalanı 5li olarak alabilirsin ben 3 tane aldım. çıtçıtlı zıbın 0-3 aylık 10 taneden az alma fazla olsun eksik olmasın, alt üst takımlara bak,ben çok giydirdim tulum çok rahat üstü başı açılmıyor ama onları da ayaksız aldım ki uzadığında da giyebiliyoruz. Ağız mendili al mutlaka. Kulak çöpü, tırnak makası, ateş ölçer, vücut yağ veya losyonu, alt açma örtüsü ben kullan at kullanıyorum çok daha pratik ve temiz. Havlu takımı, küvet kova maşrafa, deterjan yumuşatıcı, battaniye nevresim yorgan. Canım liste yap kişisel bakım kıyafet vs gibi yavaş yavaş al. 2 aylık anneden bu kadar 😇 kıyafet olarak 0-3 aylık çok fazla alma 3-6 ay olarakta destekle 2. Aya gelmeden 3-6 aylık giymeye başlıyorlar çünkü gelenler de hep büyük geliyor 6-9 aylık çok şeyi başkaları getirmiş oluyor. Ben artık verecek yer arıyorum çok fazla oldu. Sağlıkla al kucağına soracağın şey olursa elimden geldiğince yardım ederim. 😇