Hcrshra Arkadaşlar merhaba Ankara A life Hospital'a gidiyorum muayenelerim için, doğumuda orda düşünüyorum doktorum bugün ayrıntılı usg için randevu al dedide henüz almadık sizlerden yaptıran varmı orda, Dr. Selahattin Kükrer dedi sanırım bide ayrıntılı usg yapan yerler foto çıktısı ve flasha görüntü video falanda atıyormuş ordada varmı bu olay?
Zeynepzeze Hcrshra Merhaba, bende ayrıntılı için randevu aldım. Ama bilmiyorum güzel inceliyorlar mı inşaALLAH giden vardır bizde öğreniriz
Biricikanne Hcrshra Ben orada dediğiniz doktorda yaptırdım herhangi bir olumsuzluk yaşamadım doktor bence iyiydi yaklaşık 20 dk sürdü ve genel itibariyle cihazı standrattı kısa bir şekilde renkli gördüm CD ve çıktı verdiler. CD de sadece yüzünün resmi ve kısacık bir videosu yer alıyor.
Ela1994 Hcrshra canım bende orada yaptırdım Selahattin kükner cok iyi bir doktor hangi doktora gidiyorsanız o hafta o doktorun odasında yapıyor ☺️ Randevuyu hemen almanızı öneririm
Hcrshra Zeynepzeze Aynen canım inşallah öyledir giden birileri vardır umarımda fikir sahibi oluruz bizde fiyatı ne kadar biliyor musunuz peki?
Hcrshra Biricikanne aa çok iyi o zaman CD olması falan yüzünü çok tatlı çekiyolar yakalayıp çok hoşuma gidiyordu hep doktor da iyisi bizde girebiliriz çkk sağolun.
Hcrshra Ela1994 çok teşekkürler randevu için geri hastaneye gitmem gerekmi tel de alınabiliyormu yoksa
Zeynepzeze Hcrshra Evet canım, randevuyu telde alabiliyorsun ama yoğunluk var erkenden al demişti doktorum
Hcrshra Zeynepzeze aa yarın alayım ozaman hemen 21.Hafta da al dedi doktor 20+ lara mi aldınız siz yoksa 21 bitincemi çok farkediyomu gerçi onuda bilmiyorumda 😊 bide ben normalde 15+3 üm ama usg de 16 çıkıyo doktor ona göre hesapladı 5 hafta snrasına al dedi sizdede öyle oldumu
Zeynepzeze Ben doğumu orada yapma konusunda çok kararsızım, biraz endişelerim var hanımlar siz memnun musunuz ?
Hcrshra Zeynepzeze canım bende hep koruda yapcm diyordum ama doktorumu sevdim güvendim bide çok doğum yapan kişiyle konuştum memnunlar yeni doğan üniteside var bi sıkıntı yok gibi
Zeynepzeze Hcrshra Bende 14 haftada gitmiştim 6 hafta sonraya al demişti, bilmiyorum canım 20 ile 24 haftaya kadar yapılıyor sanırım.. Doğum konusunda da, Koru çukurambar’a gidip bir göreyim diyorum
Biricikanne Doğuma kendi doktorumuz giriyor mu acaba gece de olsa bilginiz var mı? Ben Alptekin beye gidiyorum bu arada Ela1994