Yade Kızlar ben bugün 34 haftalığım. Ve tahmini Doğum tarihimi 22 mayıs demişti doktorum. Şimdi bir kaç hamiş anneyle konuştum. Hemen hemen aynı haftalardayız ama tahmini Doğum tarihleri çok önde ya da sonra neye göre değişiklik gösteriyor bu anlamadım 🤷🏻♀️
Kaya1902 Yade ultrasonda anlıyor sanırım bebek kanalda ilerledikçe derecesine göre söylüyor olabilir 🙏 aynı haftayız dua ediyorum erken kurtulayım diye 🤪
Neylin Yade bende bugün doktora gittim daha önce 7 haziran demişti bir doktor ,bugün kü de adet tarihime göre 25 Haziran dedi ,gelişim geriliği vs de yok .son adet tarihim de 14 Eylül .kafam allak bullak oldu 😳🤷♀️
sulfat Yade bende son adet tarihine göre doğum hesabı yapılıyor diye biliyorum. Seninle aynı gün son adeti olanın doğumumunda aynı gün olması lazım tahmini doğum tarihinin tabi.
Kaya1902 Depresif_polyanna son adetine göre tarih veriyor zaten doktor onun için 22 si demiş sanırım onun sorduğu neye göre erkene çekilip neye göre geç olduğu dimi ?
Yade Depresif_polyanna tamam son adet tarihine göre de benim gibi 16 ağustos sat ı olanlara daha değişik tahmini Doğum tarihi vermiş doktorları bunu merak ediyorum yani sat ı aynı olanların tahmini Doğum tarihi de aynı olmaz mı o zaman ?
Yade Kaya1902 yani sat ı aynı olanların tahmini Doğum tarihi de aynı olmuyor mu neye göre farklı tarih veriyor doktorlar onu anlamadım ben sadece
Depresif_polyanna Kaya1902 bu uygulamada da öyle çıkıyor benim 23 ekim sat. 30 temmuz yaziyo doktorda da öyle tahmini tarih. Bebeğin gelişimine göre farklı çıkabilir önden geriden gitmesinden ötürü. Diyelim bebek 34 haftalık ultrasonda 36 çıkıyor hadi alalım diyemez gibi geliyo bilmiyorum
Epili Kaya1902 Bazılarında döllenme geç oluşuyormuş mesela benşm adet tarihimden bir hafta sonrasını baz alıyor doktorum.
Ayazayaz Neylin 25 Haziran dien normal Doğumu söylemiş son günü yani muhtemelen 7 diende sezeryan düşünmüş Benin’de 7 Eylül son adet tarihim 31 haftalığım sezeryan Doğum 1 Haziran 38 haftalık oluyorum ama normal Doğum olsaydı 1 ay bile sarkabilirdi 42. Haftaya kadar yolu var
senasilayildiz Yade canım bir çok şeyle ilgili okarak değişim gösterebiliyor bebeğin gelişimi seklaj uzunluğu kısalığı vs bence herkesin sağlık durumu aynı olmadığı için bu durumda aynı olmayabilir ben hamilelikte 2 doktor değiştirdim mesela 2side farklı tarih dedi bir önceki doktorum 23 nisan dedi bu doktorum en fazla 21 nisan ama 41 beklersek eğer bir sıkıntı olmazsa 28 nisan dedi mesela 🤷🏻♀️ Karışık yani 🤷🏻♀️ Dediğim gibi gebelik gidişatı önemli takipli doktorun en iyisini bilir
Zeynoveannesi Yade bak benim son adet tarihim 19agustos benim de 26mayıs görünüyor tam 40hafta üzerinden hesaplanıyor sanırım. Ama usgye göre 24ü gözüküyor 🤔yani iki tarihte yazıyor benim ultrason resminde.
Bayrak34 Yade benim sat 17 ağustos yani şuan 34. Haftadayım. Tahmini doğum tarihi 24 mayıs olarak söylendi. Sizinkinde de bir sıkıntı yok gibi bence
SelimsMom Yade SAT 15 Ağustos, beklenen doğum tarihi 19 Mayıs denmisti detaylı ultrasonda. Bakalım hangimizin önce olacak merak ettim birbirimizi haberdar edelim 🥰
Bayrak34 Yade Şöyle bir durum söz konusu olabilir. Bazı gebelerin bebekleri gelişim olarak daha ilerde gidebiliyor. Mesela 32. Haftada 34. Hafta özellikleri gösteriyor. Dolayısıyla doktor da tahmini bir zaman verirken Daha öncesini söyleyebiliyor.
Neylin Yade valla bende anlamadım ki 🤷♀️İkisi de doktor ve ikiside sat a göre söyledi tarihi 😳gerçi onlar ne dese boş vakti ne zamansa o zaman gelecek ama o tarihlerde psikolojik olarak beklenti oluşturuyor ya ,7 ile 25 arasında bayagı fark var ☺️
Ayazayaz Yade o 7 Haziran’da 38 haftalık oluyor sezeryan Doğum tahmini yapılmış ama 25 haziranda tahmini normal Doğum haftası yani 41 haftalık olmuş oluyor doktor son adet tarihine göre gün belirler ama kimi doktor 38 de alır kimisi 42 ye kadar bekler değişik günler bunlardan kaynaklanıyor die düşünüyorum
Tuna58 Sat değişmiyor da ultrasonda yazan gelişime göre değişiyor bence. Çünkü doktor mesela her seferinde asistanına soruyor sat kaç diye, kız söylüyor sonra doktor da bende şu kadar ölçtüm bi kaç gün ileri geri normal filan diye yorum yapıyo. Onun ölçümü yazıyo ultrason kâğıtlarında sanırım
Yade Zeynoveannesi tamam bi kaç gün olabilir ama bazı doktor 22 mayıs derken diğeri 10 mayıs diyebiliyor işte bunu anlamıyorum ben ya da Benimle aynı sat olanlara 10-15 gün kadar değişik tahmini Doğum tarihi vermişler
Crnm Neylin sat tarıhı baz alınıyor ama döllenme genelde adet bıttıkten bir hafta sonra oluyor oyuzden 1 hafta önde yada gerıde olabılır ve bebegın gelısımıde fark edıuor fazla kıloluysa erken az kıloluysa daha farklı tarıhlerıde söylıyorlar
Neylin Crnm burda birçok arkadaşta aynı şeyi yazmış ,sat ı aynı olanlara bebek gelişimine bağlı olmaksızın söylenen tahmini Doğum tarihleri de birbirinden cok farklı 😳doktorların da kafaları karışık anlaşılan 😂
Gulllll Yade bende adet tarihine gore 35 . Ultrasona gore 36 haftadayim. Dogumda ultrasona gore hesaplaniyor dr um soyledi.
Merveyazici Gulllll bana da tam tersini söyledi. Bebeğim yaklaşık 2 hafta önde gidiyor ultrasona göre ama 2 hafta önde gidiyor diye erken almayacağız son adet tarihine göre alıcaz dedi bence doktorunla birdahaki konus :/
Zeynoveannesi Yade bebeğin gelişimine göre veriyorlar o zaman onlar iki hafta önden gidiyo ya bazıları🙄öyledir yani başka Bi açıklaması olduğunu düşünmüyorum ben 🤔
Sevdali Yade bende aynı durumdayım 20 mayıs diyor hep 34 haftalığız en son muayenede bebeğin kilosu iyi ve kanala yerleşmeye çalışıyor fln dedi heran herşey olabilir dedi :) biz hala çants hazırlamadık ama