tinymiracle Kızlar Samsun da hamile giyim mağazası önerisine ihtiyacım var. Lcw ve defacto pantolonlarini beğenmedim. Güzel şeyler almak istiyorum. İnternet siteleri de olabilir. Şimdiden teşekkürler ederim.
Sonay tinymiracle nasıl begenmezsin kız ben gecen hafta aldın lcw indirime girmiş 19.95tl aldın siyah çok memnunum bence deneseydin kalıplar dar mesela 42 giyiyorsan 44 al derim 😇
Heather tinymiracle gebe markasını önerdi bi yakınım bana trendyolda falan butiği oluyo kendi sitesi de var. Bende ne alsam ne kadar alsam bedeni ne olsa bilemiyorum ilk gebeliğim benim. Gebe ye bakmayı düşünüyorum😊
[silindi] tinymiracle bence hm’nin imternet sitesine bakım. Taytları mükemmel çok rahat çok rahat. Bedeniniz neyse onu sipariş verim HM’de. 39.99 olan taytlar harika ve kaliteli. İndirimde olan bazı ürünlerde var. taytları çok kaliteli duruyor ve rahat pantolon tercih etmiyorum o yüzden
Deletedmom_879 tinymiracle canim ben cok erken giymeye basladim mecburen hamile oantolunu birden hic bir pantolonum gelmedi ama ne lcw nede defacto hic bir pantolunun beli olmadi tabi ilk baslarda gobek cok olmayinca belleri hep bol geldi vee ayarlana bilir bel lastigi yok o magzalarda depilarina kadar baktim mecburen gebe magzasindan aldim cok icim gitti ama mecbur kaldim
tinymiracle Sonay tesettürluyum. Adliyede calisiyorum. Biraz daha bol kumaş tarzı istiyorum 🙁 ama maalesef
[silindi] tinymiracle tesettürlü olduğunuzu bilmiyordum ama hm’de pantolonlarda var yine bakın isterseniz internetten
Sonay tinymiracle bende trsetturluyum cnm ustune bol bişey giyindin mi sorun olmaz bende kap giyiyorum üstüne 😊 ben fikir verdim karar sizin 😏
tinymiracle Sonay ust sıkıntı olmuyor zaten 🙂 ama istediğim gibi pantolon bulamadım. Lcw renk atıyor. Samsun u hiç bilmiyorum. İnşallah bulurum. Teşekkür ederim 😊
Emnemrahf tinymiracle ben armineden aldım bi pntolon tesettür için gayet şık ve bol rahat üstünede gayet güzel teikolar var tesettür için bak istersen
Kadriyeanes Ben lcw nin geniş paçalı olan pantolonunu aldım renk atmadı bi tane de eşofman altını aldım o da renk atmadı zaten dışarı çıkarken tuniklerimi altına lcw nin genç koleksiyonundan aldığım kadife taytla giyiyorum çok bişey almak istemedim
tinymiracle Deletedmom_879 bende şuanda cok fazla gerekmiyor aslında ama otururken falan artık sıkıyor. Rahat etsin yavrucum 😁 haftasonuna alışverise ayiracağım bulamazsam bende mecbur artik 🙂
Deletedmom_879 tinymiracle yaaa bu pantolonlarin yarisindan cogu düsuk bel oldugu icin ben rahat edemedim onlarda mutlaka ayarlanabilir olmaliydi ama yok malesef knceden vardi annemden dolayi biluyorum bana gelince kaldirmislar 😂😂
HaticeKbraimek Trendyolda hamile giyim var ben ordan bi çok şey aldım çok güzel çıktı özellikle lyn devon markası instagramda da var