Miray00 Bugün kontrole gittiğimde doktor bebeğin kafasının 25+2 ile uyumlu olduğunu söyledi ama 26 haftalığım genetik de olabilir dedi ama haftaya tekrar bakalım dedi böyle bir durumu yaşayan var mı 😔
Depresif_polyanna Miray00 5 günlük bi gerilik var sanirim. Çok büyük bi sorun değil canım genetik olabiliyor minyon olabilir . Beyin gelişimi iyi diyosa sorun yoktur
Senaagnsdvc Miray00 banada aynısını söylemişlerdi 2 hafta geri demişlerdi ama bebeğin duruş şeklinden veya genetik olabilir dediler zaten çok şükür hafta ilerledikçe kapattı aradaki farkı 2 haftanın üzerinde olursa sıkıntı olurmuş hiç sıkmayın canınızı ☺️
Yasemincifci Miray00 2 haftaya kadar ölçümler normal kuzm ya korkma benim bebeğimin kafasıda 2 hafta büyük
Zagrozunannesi Miray00 benim bebegım de küçük çıkıyordu dogdu su an 9 aylık ortalamanın biraz altında ama o kadar buyultulecek bi sey degıl cok fark da Yok hem küçük kafası olması bence daha guzel🙂🙂
Burjucan Yasemincifci benim bu haftaki kontrolümde 3 hafta ilerde çıktı bdp ye göre hc ye göre 10 gün ilerde nete baktım bdp sonucunda ileriki haftalarda yanılma payı yüksek diyor inşallah öyledir