tugis05 4 haftalık gebeyim. Bugün farketmeden çorbanın içinde maydonoz vardı ve içtim çorbayı. Bir riski varmı? İnternette düşüğe sebep vs yazıyor aşırı kafama takıldı :(
Meryemtoptas tugis05 olmaz birşey Allahın izniyle ben gebelik beklemiyordum ve adetim bazen 1 hafta gecikiyordu adet sancım var sanıp 4 haftalık hamileyken 1 hafta boyunca sabah akşam 1 su bardağı maydanoz suyu soğan suyu falan içtim bilmiyordum çünkü sonra öğrenince çok korktum ama elhamdülillah şimdi 28 haftamıza girdik 😊 korkma Rabbim korur.
PrensesimDoga tugis05 29 haftalık hamileyim doktoruma ilk haftalarda sormuştum maydanozu bana aynen şöyle dedi “ bu tarz bilgilere nasıl inanıyorsun,öyle bir şey olsa kimse bana kürtaja gelmezdi “ Demem o ki arkadaşım korkma hiç
glbngms 33 haftalığım ve nerdeyse hergün salatalarda tüketiyorum hiç bi sorun olmadı 🙆♀️ Hatta doktorum bol bol yeşillik ye dedi🙆♀️😊
Fadiiiik tugis05 sıkıntı olmaz öyle cnm ufacık o bende bazen öyle içinde bulunanlardan yemişdim 😊 Demet Demet yeme sadece cnm