Marayyy Tekinnn yok canım ben zaten üç gün sonra övğlasyon testlerini kullanmaya başlıcam bende daha henüz binkıpırdama yok fakat kahve akıntım oluyo sende de oluyor mu daha önce yoktu böyle birsey
Tekinnn Marayyy canım benim adet birtikten sonra 2 gün oldu damla damla. Ama benim düşük olduğu için olurmus. 2 gün içinde bitti bugünlerde de beyaz akıntım var
Marayyy Tekinnn insallah canım beraber çıktık yola her aşamayı beraber yaşadık insalalh o haberi de beraber yaşarız söyleriz
Marayyy Tekinnn devam ediyorum saati benim hep aynı olmuyor günde iki kere içmeye çalışıyorum sadece yumurtlamam olduysa anladıysan bırakmıcakmısın
Tekinnn Marayyy sabah 12 gibi kahvaltıdan önce akşamda yatarken içiyorum canım benim tam saati olmuyor. Akıntım başladı Kasık ağrım var benim yumurtam geç büyüdüğü için en az 10 gün içerim belki de 15 e tamamlarım bilmiyorum 🤷♀️ sen napıcaksın
Tekinnn Marayyy ben kullanmıcam ovulasyon testi çok defa kullandım onu kullanmak bile geriyor beni.. bu ay soğan suyu içiyorum ve akışına bıraktım ilişkiyi de gün aşırı bir gün durup bir gün yapıyoruz nasip artık
Mamiii20 Tekinnn Benim 4.5 cm kistim vardı soğan kürüyle eridi ardından hamile kaldım eşimdede problem vardı onada bazı kürler yaptık hangisi faydalı oldu bilemiyorum 😊
Tekinnn Mamiii20 bende sadece hafif derece pko var. Bende içiyorum soğan suyunu 6. Günü bugün.. siz kaç gün kullandınız
Mamiii20 Tekinnn birde incir dene istersen 7 inciri 4 e bölüp kapaklı bir kaba koy üzerinede incirleri geçecek kadar zeytinyağı dök kapağını kapatıp karanlık odada bir hafta beklet sonra sabah ve akşam tüket ben bununda faydasını gördüğümüze inanıyorum