Tekinnn Kızlar çoğunuz beni postlardan tanırsınız. Biz 1 buçuk yıldır bebek istiyoruz Pko sendromu var bende ama öyle ileri derece değil çok zayıfım hormonlarım temiz falan... Gel gelelim olmadı klomenle falan en son çare aşılama dedik yaptırdık tuttu fakat 6 haftalıkken düşük oldu. Bende bu ay soğan kürü yapayım dedim zor bela da olda içmeye çalışıyorum. Böyle hemen içip faydasını gören oldu mu ? Az anlatın bana akıl verin Çok uzun oldu k.bakmayın 🙈
Demrl Tekinnn ben soğan suyu kullandım faydasını görmedim canım bende çikolata kisti vardı büyüme yaptı herkese yaramıyo bende kötü etki yapmıştı
Marayyy Tekinnn bende burda beklim bunu içenleri tebrik ediyorum valla yani içemiyorum ne yapcm bilmiyorum içerken kendime üzüldüm
Yasemincifci Tekinnn canım sen bu dersini saraçoğluna mail olarak at o sana soğan kürünüde söyleyecek bi başka kür daha önerecek uygula sonucunu göreceksin
Marayyy Demrl genel de herkeee yarar size neden yaramadı acaba kist küçültür benim de çikolata kisti var da
Tekinnn Marayyy hiç sorma bende öyle. Üstüne neler yedim ama hala ağzımda o tat. Herşey bebek için deyip zor bela içiyorum 🙈 faydasını görenler anlatsında dinleyelim
Demrl Marayyy valla bilmiyorum ben hem hap hemde soğan suyu ictim 15 gün sonra gittim doktora büyüme vardı
Demrl Tekinnn hurma poleni denesene canım çok.fayda ediyo bide çörek otu tarçın bal karışımı ben onlarla gebe kaldım
Mamiii20 Tekinnn birde incir dene istersen 7 inciri 4 e bölüp kapaklı bir kaba koy üzerinede incirleri geçecek kadar zeytinyağı dök kapağını kapatıp karanlık odada bir hafta beklet sonra sabah ve akşam tüket ben bununda faydasını gördüğümüze inanıyorum
Marayyy Tekinnn çok üzülüyorum onu içeceğim için aklıma geldikçe kötü oluyorum ya birileri anlatsın soğan kürü ile hamile kalanlar
Tekinnn Marayyy canım ben formülü buldum. Kaynattım içine bi kaç damla limon damlattım. Böyle kavonoz tipli bi bardağa koydum pipetle yudum yudum içtim. He bide camın kenarında ordan nefes alarak içtim zorlanmadım bu sefer. Sen de dene ☺️
Dezehs Tekinnn ben dusukten sinra ilk kızımı sogan kuru sayesinde hamile kaldim cnm yatmadan once iciyordum 6 gun yaptim
Demrl Dezehs kullanmıyorum artık bi kere denedim fayda etmedi bıraktım bidaha da kullanmadım şimdi hamileyim