Purelove Elikkk ben çoğunluk çıtçıtlı badi ve zıbın aldım yani onlara çok ihtiyaç olcağı kesin oyüzden 😊🌸(35hft)
cavbella Elikkk ben tamamen canım nasıl istediyse öyle aldım ilk hamileliğim tecrübem yok.cogunu kısa kollu zıbın birkaç uzun kollu zıbın aldım yetmezse sonra alınır diye düşünüyorum
parasetamoll Elikkk bolca zıbın alın ilk zamanlar bayağı kaka çiş çıkıyor hastane çıkışları mevsimine göre alın çok rahat oluyor ben eldiven çok kullanmadım ama ilk iki hafta için olsun elinizde bide tulum 🖖🏻
Mimnak Ben yazlık şort falan almadım zaten yeni doğmuş olacak kısa kol zıbınları var yetr seneye inşAllah anca giyer sort kısa kolu falan bnmki Allah izin verirse temmuz sonu doğacak
Pregnantmom Mimnak benimde temmuzda ama ben bi kac tane kısa kollu tulum falan aldim yine gunduzleri giydirirm sıcakta diye😊
Elikkk Kızlar listeyi sizinle paylaşayım bakin 2 tane hastane çıkışı 5 tane zıbın 0-3 5 tane zıbın 0-6 4 tane alt üst takım 0-3 3tane pijama takım 0-3 3 tane çorap 2 tane tulum 2 tane şapka 2 tane hırka 2 tane önlük 1 Bebek havlusu 1 tane kundak 2 tane ince örtü 1 tane battaniye 5 tane ağız mendili 2 takım nevresim 1 tane yatak koruyucu Bebek leğeni file Bebek çantası Eczaneden Alınacaklar Kaşık Biberon Göğüs pedi pişik kremi Avent göğüs kalkanı Memeye çatlak kremi laccison Madecosol yara kremi Gazlı bez Ateş ölçer Pudra Emzirme sütyeni Emzirme atleti Lohusa korsesi Bebek sampuani Bebek yagi veya losyonu Dalın bebek deterjani Bebek bezi sleppey Bebek ıslak mendili üni bayb Ana kucagi çantası bebeği taşımak için Park yatak beşik Bebek arabası Oda takımı