1anne1bebek Kuzular daha öne doktor yanlış müdahale yaptı o yüzden hastane mi değiştirmek istiyorum diye yazmıştım Beylikdüzü medilife Beylikdüzü ve avcılar hospital Arasında kaldık Daha önce bu hastanelerde doğum yapan yada doktor tavsiyesi verebilecek olan birisi var mı?
Deletedmom308 1anne1bebek ben alı Sunay dayım son haftalardayım. Doktorumdan memnun sayılırım ama hastaneye pek ısınamadım. Reyap hastanesini önerebilirm
1anne1bebek Deletedmom308 evet Ali beyle görüştük bende beğendim hastaneyi ama bize fazla fiyat çıkardılar
Gulsen1989 AyEr bende Anadolu hastanesine başlıcam salı günü Özcan beye ya da uğraş hanıma inş doğum ücretleri de uygundur
AyEr Gulsen1989 özcan beyde cok ıyı canım ben ugras hanımın daımı hastasıyım ugras hanım olmayınca ozcan beye bakılıyorum ıkısıdr cok ıyı dogum ucretı net bılmıyorum normal 1500 sezrryan 1800 dıye duydum kac haftalıksın
1anne1bebek Gulsen1989 sağol canım bir şey sorucam size de hiç birşey gerektiğinde medlife sevk ediyoruz dendi mi
Gulsen1989 AyEr 33+2 deyim hep devlete gittim bugün doğum iznine ayrıldım önümüzdeki hafta başlıcam geç kalmış olabilirim 🙄🤪 inş bişey demezler
Gulsen1989 AyEr aynen öyle yapıcam bakalım önemli olan doğum valla onu kolayca bi atlatabilsek doktor moktor umrumda değil 🤪🤣🙄