Ertugunannesi 123annecim benim plesentam asagida bende igne tedavisi oldum once kanamam olmustu simfi fitil olarak kendim uyguluyorum bakalim rabbim neler gostercek 🤲
123annecim Ertugunannesi allah yardımcımız olsun. Rabbim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip eylesin 🤲
Burcuveburcum Mutluhamis ben ilk kızımda Cerrahpaşa da yaptırmıştım sanırım yine orda yaptırıcam Prof. Ali Benian dı 122tl sanırım muaynesi şimdi artmıştı olabilir ama cüzi miktar
Meryemabf Deryaadagyeli bana cd verdi ama ayriyetten renkli resim vermemişti 😒 ama benim kızım yaşına gircek şimdi zaten ben anadoluyu bırakmıştım hamileliğin yarısında
bireylulmeselesi Havvam merhaba ben de oraya randevu aldım iki hafta sonrA gideceğim ilk gittiğinizde mi yapıldı yoksa ileri bir tarihe gün mü verildi? Demet hanım mı yaptı Baltalimanı ana binaya mı yönlendirdi bilgilendirir misiniz? 😊
Mutluhamis bireylulmeselesi evet bu sorunun cevabını bende çok merak ediyorum ve nasıl ramdevu alındığını :)
bireylulmeselesi Havvam teşekkür ederim peki kaçıncı haftada gitmiştiniz 19 dolmuş muydu hatırlıyor musunuz ? Benim 18+3 oluyor bakar mı acaba hemen onu düşündüm. Çünkü 19dan sonra bakılıyormuş bu testte. Gerçi bebeğim bir hafta önden gidiyor gelişim olarak.
Havvam bireylulmeselesi ben 21 haftalıkken gitmiştim ve 20 hafta öncesi olmuyor diye biliyorum biraz daha beklersenız daha saglıklı olur bence