kbrMEVA bugun doktora gittim ve boyumdan dolayı normal dogum yapamazmısım yarın sezeryen hazırlıgı yapacam dedi bu ne demek oluyor lutfen bilgi verin elim ayagıma dolasık
Bilgeferhat kbrMEVA ilk def duyuyorum boyla alakası neymiş normal Doğumun ben 1.58 im yengem benden 6 cm falan kısa ve 3 tane normal Doğum yapmış ve çok rahat bence doktorunuz kolaya kaçmak istiyor gibi geldi 🤔
Elif7781 kbrMEVA bunun içi cuce kategorisine girmen gerekiyor suan bende cok sasırdım bence başka bir doktora daha görün
Bettby kbrMEVA aa ne alakası varmıs boyla ilk defa duyuyorum 😂😂 sezeryan yapmak için bahaneler bitince doktorlar 😂😂😂
Merve20 kbrMEVA boyun kaç ki bildiğim kadarıyla cücelik varsa normal Doğum olmuyor. Yok artık daha neler duyacağız acaba sezeryan bahanesi için 🙄 ya da rahim ağzı uzunluğundan falan mı bahsetti aklıma mantıklı bişey gelmiyor da
Mervektk kbrMEVA ablama da dedi bebeğin karın çevresi büyük sende kısasın olur normal ama çok zor olur çok zorlanırsın tercih yine de senin dedi sezeryan istedi ablam var yani öle bişey bi çok kez duyduk
Mecvll kbrMEVA tatlım benim eltim belki inamıyqcaksın ama bir metre bile yok iki tane normal doğurdu ne alaka boyla hiç bir alakası yok çatın uygunsa yapabilirsin benim eltimede demişti ama eltim ben normal doğuracam dedi ve doğurdu
Gursesgurses Nursemomm merhaba hemsireymissiniz sanirim bilgizi vardir belki diye soruyorum. Doktor boyunu soylemedi bebegin ultrason kagidindada FL/AC 21.83 % yaziyor hesaplayamadim nedir acaba boyu biliyormusunuz. Bu arada AC 256.79
elfemrhbbs kbrMEVA Annem 1.45 boyunda 3 tane normal doğum yaptı🤷🏻♀️ Ne sacmalık boyla ilgisi olması 😶