Durununannesi80 Kızlar 31 haftalık hamileyim ve agrım cok oluyo doktor haziran ortası dogum dedi fakat ben 38. Haftada filan normal dogurabilirmiyim varmı basına gelen illa 40 ı mı beklicez🙈
senasln Durununannesi80 valla bizim ailede kimse 38 i bile görmüyor 😁 37+ dan sonra 38. Haftaya kadar normal olarak doğuyorlar bebişler. Çokta sağlıklı oluyorlar. Aşağı yukarı 2 buçuk 3 kilo arası doğuyorlar ama
Xaleyeren Yani kırkı bekleyende var 39 da oldu benim erkekdi 41 olan bile var yani ne zaman anne ben geliyorum derse o zaman 😂
Xaleyeren Yani kırkı bekleyende var 39 da oldu benim erkekdi 41 olan bile var yani ne zaman anne ben geliyorum derse o zaman 😂
Durununannesi80 senasln ayy olsun artık saglıklı olsunda arkadasım 41+3 de dogurdu resmen patladı diyebilirim yani çok eziyet oluyo ya ne uyku uyuyabiliyosn ne hareket edebiliyosun
senasln Durununannesi80 sağlıklı olsunda. Ama dilerim tüm gebeler bu süreci en az zorlukla atlatırlar. 38 den sonra hem stres ve heyecan artıyor hemde çok ödem topluyor insan