Susamtanesi-1 Kızlar 6+4 günlük hamileyim kasık agrılarım var hep adet olacakmışım gibi ve akıntım oluyor sizlerdede var mı?
Levmel Susamtanesi-1 ben24 haftaligm 25 e gecicez, benim bile oluyor canım sulu seffaf yada beyaz akıntı normal .
Melisecmel Melisecmel o alıntılar normal canım kahverengi kırmızı olmadığı sürece. Kasım agrisida normal rahim büyüyor ondn korkma yani
Dorukunannesi95 Susamtanesi-1 10 haftalik oldum hala devam eder benim akintim canim. Doktoruma her muayenede soruyorum kahverengi veya kirmizi olmadigi muddetce sorun yok merak etme demisti
Dorukunannesi95 Susamtanesi-1 ayyyynen oyle canim bunlar bebeginin ilk büyüme agrilari canin yansa da büyüdüğü icin sevinmelisin 😊🤗
Susamtanesi-1 Dorukunannesi95 cok tedirgin oluyorum bişi olacak diye ama sevindim suan ☺️☺️ saglıkcıyım herseyi bilmek biraz fazla tedirgin edıyor insanı
Nata97 Akinti olmasi cok normal yani beyaz sheffafsa. Bu hem de koruyor mikroplardab diye biliyorum. Ama kirmizimsisa ve ya sarimsiysa doktora danishin. Sarimsi olmasi mikrop enfeksiyon oldugu icin oluyor