ucmgk21 Burcinnnn 6+2 yiz 4. Hafta olmadan önceden beri adet olacakmışım gibi ağrım devam ediyor doktor normal dedi rahim büyüyor ağrılar olur dedi
limoncicegi Burcinnnn benim öyle ağrım oluyordu ki gece uykumdan uyanıyordum aynı adet ağrısı gibi bel ağrısıydı şimdi de ara ara oluyor ama farklı bir ağrı şimdiki adet ağrısı gibi değil
Aysebkr1258 Burcinnnn olmaz olur mu canım hatta hamileymişim adet olucam diye test bile yapmamıştım günüm geçmesine rağmen çok ağrı oluyor ayaklarının altına bir kaç yastık koyup yüksekte tut az da olsa iyi geliyor
Meryemtoptas Burcinnnn ben adet Olcam sanıyordum haberim yoktu.dinlen kendini yorma inşallah 😊 Rabbim hayırla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin İnşaEllah 🌹
Burcinnnn ucmgk21 gerçekten çok teşekkür ederim Allah korusun düşük mü diye korkmaya başladım size sormak istedim
Burcinnnn limoncicegi benimde bi süre sağlam ağrıyor sonra bi süre komple duruyor dün öğrendim gebe olduğumu ağrı olunca korku sardı
limoncicegi Burcinnnn günde 5 6 kez giriyordu her girdiğinde 5 10 dakika ağrıyordu geçiyordu doktorum Progestan verdi belki onun da faydası olmuş olabilir bana bi söyle istersen doktoruna gerçi Progestanı da öyle durduk yere vermiyorlar
Hazalca Benimde ağrılarım çoktu ve bunun yanında şişkinliğimde vardı iki güne bir hastanede alıyordum soluğu şuan 9.haftadayız ağrım hafifledi ama hala geçmedi doktor normal diyor. Geceleri ağlayarak uyandırıyor ağrılar beni. Başa gelen çekilir alıştım ağrımasa korkar oldum birşey mi oldu acaba diye 😄
Burcinnnn Hazalca 😂yaaa aman sağlıklınolsunlarda ben razıyım inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın☺️
iremsozer1 Burcinnnn 17. Haftadayım ve doğuma kadar sürermiş kasık ağrısı bel ağrısı korkmayın yani benimse öyleysi hala öyle :) kanama olmadığı sürece korkmayın