Tudi Fatma48 sanmamm canim ovulasyon testine basladimm onda cikardi Cunku olanlarinkinde cizgisi bayaga koyuydu
Fatma48 Sevim010 vermedim canım yaaa ya sonuçtan korkuyorum neden bilmiyorum ama pazartesi gidicem sabah aç karnına o gitmem gerek 😙
Elmalikurabiye Fatma48 benim de sag tarafimda agri vardi. En erken belirti gogus agrisiydi ama. Adetime 4 5 gun kala ogrendim idrar ve erken gebelik testiyle..
Fatma48 Elmalikurabiye canım evet baya oldu açalı ben çok heyecanlı acami bir anne olma adayıyım ama ilişki oldu asancı VS derken adet oldum üzüldüm tabi dünde adetim biteli 3 gün olmuştu dün sabah test yaptım ve silik çizgi ama sonuç nedir henüz bilmiyorum üstüne görme olabilir 😊😘😘😘🙏🙏
Kbr22 Nata97 ben adetim 3 gün geçtikten sonra yaptim pozitif cikti kan değerime gore 2 3 günlük hamileydim herkesin değişiyor sanirim
Nur_Nur Fatma48 benim vücut ısım adet öncesi yükselirdi ama bu sefer fazla yükseldi, sabah terle uyanıyordum. onun dışında afedersiniz gaz miktarında artış vardı. bir de kokulara hassasiyet ilk zamanlarda yaşadığım belirtiler bunlardı. (adet günüm geçtiğinde)
Damlistanbul PnrG oluyor bu gibi durumlar. Esimle 18 mayista iliskiye girdik, 24 mayista kanamam oldu. Ayni gun test yaptım negatifti. Iki gün sonra çıktı gebelik. Benimki baya hizli bir yaramazdi :) Vücuttan vucuda değişiyor sanırım. :)