DilanAtabey melegiminannesi evt qercekten tecrübelik bska olıyo ve insan okudkca azda olsa umut doquyo iyiki buraya üye oldum szin qbi insanları tanıdm cansın sen❤️ kuzum peki sen hanı dedn ya hstalndm dpktora qttim qttiqnde betana bakılınca kac ckmıstı ozman.?
melegiminannesi DilanAtabey kuzum benim sen nasılsan rabbimde karşına öyle insanları cıkarıyor ❤🙏 ben ilk 41 derece ateşle gittigimde adetim 8 gün vardı doktora gebelik olabilir ona göre serum takın dedim oda suan yaptırsak bile beta değerin yüksek cıkmaz adetine var ama yinede biz ona göre hamileymissin gibi serum verelim dedi 3 gün icinde iyileştim iyileştikten sonrada test yaptım ve cıkmıstı ama sende gec döllenmede olabilir o yüzden adet günğn gelene kadar bikaç kere ister idrar ister kan tahlili yaptır baktın adetin gecikti kanda mutlaka baktır 🙏❤
Tudi Fatma48 canim sana bisey sorcam ya 🙈 Benim mesela adetim 2 3 ay 23 gitmis bi kac ay 24 26 diye dgisiklik gostermis Boyle devam etmis bu duzensiz adete mi giriyo acaba 🤔
Fatma48 Tudi düzensiz olmuyor canım benimde şubat 24 25 26 imiş martta 23 24 25 Nisanda ise 21 22 23 görünüyor ben 29 günde 1 oluyorum sıkıntı yok bence. Telaş etme
Fatma48 Tudi birde benim bugün akıntı ve kasık hafife bel ağrısı başladı korkuyorum😥😪 senin varmı adet gibimi
DilanAtabey melegiminannesi tm canm dediqn qbi yapıcam nasibimde varsa olur yoksada inş bidahaki aya artk🙏❤️
DilanAtabey melegiminannesi aminnn btanem qzel sözlern için cok tşk ederm❤️. Kşke bu sitenin özel msj bölümü olsaydıda aklıma takılan bi kac seyler vardı onu söylüycektm sna☹️
melegiminannesi DilanAtabey gercekten moral vermek bi yana kendi sağlığın icin ve bebeişinin olması icin lütfen kafanı başka şeylere ver bak o zaman diyeceksin bir kevser vardı böyle demisti doğruymuş diye bana güven cidden senle ve senin gibi olanlarla aynı seyi hatta daha fazlasını yasadım simdi diyorum kendime 1 sene kendi kendime psikolojik olarak hamile kalamamısım diye sende keske deme bitanem o yüzden ❤🙏 hakkınfa herşeyiiiiiin hayırlısı olsun duaların kaderin olsun dua ederken hayırlısıyla hayırlısı ise diyerek dua etmeyi de unutma he birde bak eğer bu ay olmazsa sana bi tarifim ve bir dua var onu yaptım ben yumurtlamadan önceki hafta ve hamile kaldım 😀 denemekten zarar gelmez 😀 kara üzüm varya kuru büyük olanlardan onlardan al biraz 1 bardak üzümü 2 bardak suyun icine koyup kaynat onun suyunu hergün taze olarak yapmak şartıyla yumurtlama gününün başından itibaren yumurtlaman bitene kadat hergün ic. O hafta veya öncesinde de bi dua var ismi azam duası cuma günü sela ile ezan arası onu oku hayırlısı ise nasip et de hatta sana fotosunuda bırakıyım buraya 😀 https://i.hizliresim.com/5ab4EL.png
Fatma48 Tudi inşallah olmam canım bugün çok yoruldum işte filan belki ondan da olabilir ağrı. Hakkımızda hayırlısı 🙏🙏
DilanAtabey melegiminannesi sen nasıl bişeysin🧚♀️❤️ Allah'ım seni saqlıkla bebeqini kucaqna almayı nasip etsın cok iyisin qercektn vede cok yardmseversin Rabbim qönlüne qöre versin mutluluklar peşinden ayrılmasn iyiki seni tanıdm canm bnm🙏❤️bu arada facen varmı senle arkadaş olmak istiyorm kuzum ordan da knusrz hem qercktn cok iyisin sen. Bu arada dediklerni harfiyen uyquluycam👍sna cok cookk tsk ederm qülümmmm ❤️🌹
melegiminannesi DilanAtabey maalesef sosyal medya hicbir şekilde kullanmıyorum kuzum 😥 ancak whatsapp var 😥 dualarına coookkk coookkk amin bende sana dua ediyorum en kısa zamanda güzel yavrunu rabbim karnına düsürür sonrada kucagına almayı nasip eder ❤🙏 bende seni sevdim kıııııızzzz 😀😀😀❤
Tudi Fatma48 evet yorgunluktan olabilir insallah canimm Rabbimden hayirlisi 🙏🙏 yarin kandil bolca dua edelimm birbirimizi 🤗😉