Fatma48 Sevim010 canımsın yüreğin çok güzel ki dilinde böyleşeyler dökülüyor Allah razı olsun bu arada kaç yaşındasın
Tudi [silindi] benimki gibi yaa ama benimkinde soyle bisey var ben 5dk yi gecirdikten sonra moralim bozuldu kenara biraktim 2 gun sonra gorunce buraya attim varmidir yokmudur bilmiyorum 🤔
[silindi] Tudi hemm çıkmıyo zaten gülüm bekleyince cikiyo benim ki de iki gün sonra oyle olmustu ama attim ben onu ardindan bi bes on tanedaha test yaptığım için 😂 sen vakit kaybetme doğru kan vermeye
Tudi Fatma48 sen dayanamann valla bende dayanamiyorum esime hadi acile gidelim kan tahlili icin oda tamam dedi Dur reglim gecsin oyle daha net olur su hafta bi gecsin dedim Canim oda ne yapacagini sasirdi napsinn saskinim benim ya 😍😍🙈🙈
Tudi Fatma48 vallami ayy ben dayanamiyorum soyluyorum bugunkunu bile soyledim mutlugumu üzuntumü herseyimi paylasiyorum 😊
Tudi Fatma48 valla onu bende dusundumm hatta hep hayalini kurdumm ama napim dayanamiyorum Sen ki testlerw dayanamayan esine nasil soyleyemiyorsunn 😊🤗😎
TuncayAnnesi Elifss Mencede hamilelik ola bilir iliwkide kesin olma bende hamileyim aynen öyle olmuwdu