Eymenimin şöyle söyleyeyim son bir kaç hafta 5-7 hurma yedim günlük ve doktorumun tavsiyesi ile yere eğilip bebek gibi bol bol emekledim. afedersiniz tuvalete oturur gibi eğilip kalktım, başka da hiç bir şey yapmadım kalça agrılarından dolayı neredeyse normal yolda bile yürümeden aşırı derece de pasif bir hamilelik geçirdim bebeğim doğmadan 15 dakika öncesine kadar kanalda bile değildi, aklımın ucundan geçmezdi normal yapabileceğim ama 39. haftada plesenta yaşlanmasından dolayı doktor suni sancı deneyelim olmazsa sezeryan yapalım dedi, birkaç saat bel agrısı gibi bir sancı cektim sonra bir baskı hissettim tuvalete gitmek için kalktım koridorda doktor gördü hemen sedyeyle aldı senin açıklığın tamamlandı demedik mi neden kalkıyorsun diye bir güzel azarladı, eliyle uyardı ve bu sırada sancı geldiği anda çenemi göğsüme bastırıp ıkınabildiigm kadar ıkınmamı söyledi , nasıl yapacağımı anlamak için denemeye çalışıyordum bir baktım bebeğim kucağımda 🙈🙈🙈🙈 inşallah benim kadar kolay doğumlarınız olsun tek avazda sağlıcakla