ikimelekannesi___ Merak ettim ben en son geçen hafta gittim kontrole 55 kiloyla hamile kaldım 58 kilo olmuşum ya sizler?😘
Sengulkrgz ikimelekannesi___ 24 haftalik 6 ay olmuyor.5 ay 18 hafta canim... Ben kilo almadim...Ama siz de fazla almamissiniz zaten gayet iyi durum
Elif7781 ikimelekannesi___ 24+2 58 le hamile kaldım 65 olmuşum ama benim ikinci pes pese olunca biraz hızlı gidiyorum 😬
Rabiayce Bende 2 hafta falan önce tartıldım canım 50 kilo hamile kalmisim 56 olmusum ennson 2 hafta geçti belki 1 veya 2 kilo almis olabilirimm 🤔 yiyorum ama özellikle kahvaltıya çok aç kalkıyorum 1 ekmege yakın yiyorum nerdeyse sizin iştahınız nasıl bilmiyorum 😁
ikimelekannesi___ Rabiayce kahvaltıda bir ekmeğe yakın yiyorum Bend e açıkçası en çok kahvaltıda yiyorum bende bir de gece
Serpilerciyas Mrv60 hayır hergün hareket ediyor, iki gündür biraz azalmıştı , korktum, yine normale dönüyor.o ara iştahdızdım ondandı sanırım
Mrv60 Yaren66 ya ben bugün geceden beri hiç hissetmedim.ara da bir gece hareketlerine bile uyanır olmuştum. Ama dün çok yorulmuştum ondan mı bugün hareketsiz yoksa başka birşey mi bilemedim sizlere soruyum dedim sizdede hareket etmediği günler oluyormu diye