25agustos mavi_8 20 haftada ben iki gün önce birinciyi yaptırdım. Bir ay sonra bir tane daha var dedi
Deletedmom2110 Beyzakyhn toplamda tetanoz 5 doz vurulur hamilelikte iki doz vurulur doğumdan sonda 3. Doz öbürleri de biri bi sene sonra öbürü ne kdr süre sonra bilmiyorum ikinci hamilelikte sanırım
Deletedmom2110 Beyzakyhn yok canım 20. Haftada ve 24.haftada iki doz olması lazım öbürü hamilelikten sonra
Tugcehar87 Beyzakyhn 15 haftadan itibaren vurulmaya başlanıyor ilk dozu vuruldunuz 1 ay sonra 2 doz 3 doz altı ay sonra 4 ve 5 dozlar 1 er sene ara ile Doktorum ve sağlık ocağının verdiği bilgi bu hoş aşı kartındada yazıyor zaten
Duyguu48 Beyzakyhn canım benim gittiğim sağlık ocaginda 4 doz vuruluyormus. 2 tanesi doğum öncesi 1 i dogum sonrasi ve son doz 1 yıl sonra. Ve 10 yıl boyunca bir daha aşı olmana gerek kalmiyormus
Prenssannesiii Bende iki doz diye biliyorum da aşıyı yapan ebe sizlerede riski oluyo gibi şeyler söyledi mi benim çarşamba günü vurulmam gerekiyodu vurmadı
Beyzakyhn Prenssannesiii Deletedmom2110 bi gittigimde doktorumla konusayim olmadi cunku saglik icagi 1 defa vuruyoruz dedi