Birkalpdaha Slnrhz 14ten sonra da degisiyor mu canım 11-12 gibi söylenenler degisebiliyor ama bilemedim Rabbim gönlüne göre versin🥰
Slnrhz Birkalpdaha valla bilemiyorum ki kesin bişey diyemedi kıza benzetiyorum emin değilim bi sürpriz yapablr dedi aklım karıştı
Nurozsln Birkalpdaha kız doğdu içime çevremde erkek dedikleri için bu sefer hep kız demeye korktum. Sağlıklı olsun diyorum, ama içim hep kız demiyorum kimseye 🙈 Eşim erkek diyor ama dün gece rüya görmüş kızınız oluyor demişler 😂😂
Deletedmom381 Birkalpdaha Allah gönlünüzden geçeni sağlıkla kucağınıza bağışlasın inşallah canım 😊 Sağlıkla gelsin minnaklarımız 🥰🥰
Metonya Birkalpdaha evet ben testi görünce oğlan geliyor demiştim cinsiyetimiz erkek kesin ve ilk hamileliğim
Uyusanne Birkalpdaha 😂😂 hayırlısı olsun canım. Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin de gerisi boş 😊
Uyusanne Birkalpdaha 😂😂 hayırlısı olsun canım. Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin de gerisi boş 😊
Birkalpdaha dmngrkm maşallah canım ben kız cocuklarını daha cok severim ama kız mı ıstıyorum erkek mı bılemıyorum ama icimden kız gecıyor😇
dmngrkm Birkalpdaha kesinlikle ben de kızları çok seviyordum. Ama ilk bebeğim Rabbim böyle uygun gördü ilk erkek annesi olmakmış kısmetim canım 🙏🏻 Hayırlısıyla sağlıkla gelsin tüm bebişler.
1fatooss Birkalpdaha bende başından beri kız hissettim hatta kendimi öyle bir inandırmışım ki anne içgüdüsü diye. Oğlumun olacağını öğrendiğimde baya bir inandıramamıştım kendimi 😁