Ayssiirraa Birkalpdaha hep kız istedim ve içimdeki ses erkek diyodu herkesede kız degil kesin oglan olacak çünki kız olsa hissederdim diyordum sonuç erkek
Mlssa Birkalpdaha Ben ve eşim inanılmaz erkek hissediyorduk hatta eşim ultrasona bile girme kesin erkek diyodu ama doktorumuz 100%100 kız demişti😃😃 Bizde maalesef tutmadı😋
Yenianne92 Birkalpdaha hamile oldugumu ogrendigimden beri istemsiz bi sekilde elim hep mavilere erkek kiyafetlerine gitti ve oglusumuz olacagini ogrendim once saglikli olsunda gerisi onemli degil
Gazell Hamile olduğumu öğrendiğim gün erkek kesin öyle hissediyorum dedim ama doktor kız dedi başka doktora gittim oda kız dedi elimi karnıma koyup kızım diye severken birşey uymuyor diyordum hep eşime 😂sonra öğrendik ki erkekmiş anneler hisseder bence ♥️
12467990 Gazell benm şuan hislerime tercüman oldunuz😊kız dediler 14 haftada yüzde 99 hemde ama içime hep erkek doğuyor😊
Birkalpdaha Pinkk30 hadi gözünüz aydın canım kızı genel de ileriki haftalarda söylüyorlar değişti mi peki sonradan ☺️
Pinkk30 Birkalpdaha doktorum 100de 100 olmadan soylemiyo genelde canim birde 4 boyutluyla bakiyo ondan degsme olmadi 😊😊
Zeynednc Birkalpdaha ben 5 haftalıkken erkek hissetmeye başladım en başından, rüyamda da her gün erkek çocuk doğuruyordum ve yakışıklı bir erkek annesi olacağım 95 gün sonra 🤩