Tubammm Birkalpdaha valla ben hep erkek diye tarım ettim bir oğlum olacak şu an genelde anne hissediyormuş
Pinkk30 Hep kiz hissettim hatta 10 haftalik usg fotosu vardi o kdar cok kiz gibi geciyoduki icimden cok naif geliyodu bana fotografta 12. Haftamda gittim doktor 100de 100 kiz dedi cok sevinmstim 😊🤗
Birkalpdaha Pinkk30 hadi gözünüz aydın canım kızı genel de ileriki haftalarda söylüyorlar değişti mi peki sonradan ☺️
Srcngzkc En başından beri erkek hissediyorum.( Tabi öncelikle hayırlı ve sağlıklı bi evlat olsun cinsiyet önemli değil.) Eşimde aynı şekilde pipiyi ne zaman görücez deyip duruyo 😁 19+5 olduk☺️.En son 16. Haftamda kontrolde göstermedi sıpa bağdaş kurdu 🤦🏼♀️Salı günü detaylı ya giricem merakla bekliyoruz 🥰😇
Nerm7n Birkalpdaha İlk günden beri içime hep kız doğdu 🐣 belki kız istediğimden ama ne biliyim hep kız dedim. Şimdi 35 haftalık olduk. Güneşimize kavuşmamıza az kaldı 🌞 🐣
ikinciprensimgeliyor Basindan beri erkek geciyordu icimden oyle de istiyordum.Allahin gucune gitmesin erkek cocuklarini cok ayri seviyorum bekarken bile oglum olsun derdim hep. elimde olmadan 🤣ilki erkek buda erkek cok sukur Rabbime iki kardes gecinir giderler.Kiz evin bereketi tabi erkek de nimeti yaslandigin dag.Allah canlarini sag etsin insallah.
Birkalpdaha ikinciprensimgeliyor amin canım saglıcakla kavus insallah ikinci paşana Allah herkesin gönlüne göre versin 😇💙🥰
Elifyor Bende hep kız hissediyorum kızım diye seviyorum hatta geçen gece rüyamda da kızın olacak diyorlardı bilmiyorum artık tutacak mı henüz 8 haftalık hamileyim merakla bekliyorum 😄😍
Ela1994 Birkalpdaha Hep kızım olsun istemişimdir hamile olduğum ilk günden beri hiç ama hiç erkek hissedemedim bu yüzden de bana herkes oğlun olacak dedi ama ben kazandım 😂😍 çok şükür Allahım iZin verirse Pazartesi kızıma kavuşacağım 😍😍
Esenn1 Birkalpdaha Ben başından beri hep kız hissediyordum hatta rüyamda bile gördüm sonuç kızım olacak 😊🙏
Zeyy_nepp Derya66 ben erkek hissediyodum kız olduğunu öğrendim ama hala erkek hissediyorum sanki doktor bilememiş gibi hissediyorum allahın gücüne gitmesin ama 😂😂
ChubbyOrange Slnrhz 12+0da kız dediler. 15+0da erkek olduğu netleşti. Detaylı ultrasonda da gördük :)
gdaslik Birkalpdaha erkek olcak kesin öyle hissediyorum dedim ben de kızım oluyor hala rüyalarımda erkek çocuk doğurduğumu görüyorum psikolojik sanırım insanın gönlünden geçen istediği hismiş gibi oluyor
KYLZ Birkalpdaha Benim tuttu ilk öğrendim kız diye hissettim 14.haftada doktor kız gibi dedi net söylemedi sonra kaç kere gittiysem göstermedi ama bugün kontrol vardı artık eminiz kız dedi doktorum 🥰
Didemocak Birkalpdaha ben çin takvimine baktım erkek çıktı ve oğluşum olacak 😁😁 ama ben cinsiyet hissetmedim 😊😊
2prenses_masal-oyku Birkalpdaha ben benn 🙋🏻♀️🙋🏻♀️ 😁🤭 ilk baştan beri kız kız dedim eşimde kız olursa ismi masal dedi ve gerçektende allahıma şükür bir kızım olacağını öğrendim
cevrik Hep kız isterdim ama erkek hissediyorum başından beri. Az önce rüyamda kız elbisesi aldığımı gördüm.. büyük ihtimal erkek çıkacak haftaya kontrolde öğreniriz 😊💕
mervermzn Birkalpdaha benn 🙋♀️🙋♀️ çevremdeki herkes kız dedi ben inatla erkek dedim ve sonuç geliyor oğluşum 😍😍