1Tecrubesizannee Rabia2019 bende aynı şekilde hep kiz hissettim eşimde öyle ama oğluşumuz olucakmış inşallah sağlıkla gelir 😍👶
Esradgc Ben hep oğlum olucak siye düşündümben hep oğlum olacak diye hissettim herkesde oğlun olucak dedı fallarda bile erkek çıktı 😂😂 ama kızım olucak allahın izniyle 🙏🏼
Hfsskbr ChubbyOrange bana da kiz dedi 16 da ama icimde hep erkek var. Rüyamda da doktor bak annesi pipisine fln diyor hep erkek olduğunu görüyorum. 😄 ruyalar tersine cikar diyorlar bak o da elendi 😄 umutlanmya başladım
Hfsskbr ChubbyOrange kaçıncı haftada kiz dedi sonra erkek dediler acaba.. Çatlıyorum bende 😄 yeniden gitmemek icin tutuyorum kendimi 😂
ChubbyOrange Hfsskbr 12de kız ama o zaman çok küçüktü 15te kesin erkek erkek bariz belli oluyor canım :)
Hfsskbr htce15 ne gormustunz acaba ruyanzda kiz mi erkek mi. Tabirlerde kiz dogurdugunu gorenin erkek erkek dogurdugunu görenin kizi olur diyor da 😄 ben hep erkek görüyorum ruyamda pipisini fln gosteriyor dr ultrasonda
mnt61 Kız istediğim halde hep erkek olduğunu hissettim, rüyalarımda bile hep erkek bebek gördüm sonuç oğlum oluyor 🥰🥰
tazeanneck Birkalpdaha bende tuttu canım içime hep kız doğuyordu erkek olma düşüncesini hiç kabullenemiyordum ve kızım olacak allahın izniyle 🥰
Gulorhn5 Birkalpdaha canım ben hep kızım olsun istedim ama içimde hep erkek oldugunu söylüyordu doktora gittim direk bana sordu ne hissediyorsun diye erkek dedim ve dogru cıktı yakışıklım geliyor saglıklı olsunda kız erkek fark etmez ❤️❤️
Sevvaldal Birkalpdaha %100 tuttu. Ben hep hissettim erkek oldugunu. Hatta doktor cinsiyetini ilk soyliyecegi zaman bile gram heycanim yoktu. Erkek dedim, doktor da evet dedi o kadar🙈💙🧿
Buss1906 Ben ilk test yaptığımda hissettim.. doktor sadece aşırı erken bi haftada tahmin yaptı şu an söylemek için söylüyorum sadece arası boş gibi dedi ama doğruluk payı olmayabilir dedi o zaman bile hiç kız olacağını hissetmedim.. zaten sonraki kontrolümdede net bi şekilde erkek olduğunu söyledi
Yabe221014 Birkalpdaha bende hep kiz hissettim. Ama çevremde ki herkes erkek dedi göbeğime bakarak 😂 hatta erkek olursa ismi bile netti yani kiz ismi hic dusunmemistik bu kadar insan yanılıyor olamaz dedik 😂 ama cok şükür rabbim kizim oluyor 😊😊
Bebekim123 Birkalpdaha Birkalpdaha beeeeennnnnn💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻 Herkes erkek dedi hemde kesin olarak işte bu hurafe olan halk arasında ki tüm belirtiler falan hatta dini bir kitapta yazan erkek belirtileri de bende tutuyordu ama hep kız hissediyordum emin olarak elim karnıma kızım diye gidiyordu veeeeee sonuççççç premsesimmmmm oluyorrrr💃🏻💃🏻😍 kesinlikle annenin hissettiği diyorum ben 😍