Mlssa Birkalpdaha hahaha aynen şok ötesi doktor söyleyince bile inanamamıştım doğsa heralde karıştı sanırdım🤣🤣
Birkalpdaha Mlssa benim annemin başına gelmiş bu olay tabi eskiden bu kadar yaygın degil sık sık doktora gitmek kız demişler sonra bi daha doguma kadar gitmemiş dogumda oglu olmus babam abimi kabul etmemiş benim kızım olacaktı gidin dogru bebegi getirin diye 😂
Deletedmom381 Birkalpdaha Allah gönlünüzden geçeni sağlıkla kucağınıza bağışlasın inşallah canım 😊 Sağlıkla gelsin minnaklarımız 🥰🥰
Dilaragdl Bende kız diye hissediyorum ama bakalım hayırlısı artık♥️🤗 16 haftalıgız bu hafta içi gidicez 🙏🏻🤰🏼
BurcuuA Birkalpdaha evet hamile olduğumu öğrendiğimden beri hep kızım olcak dedim kız ismi düşündüm kız kıyafeti aldım hislerim doğru çıktı kızım olcak Allah’ın izniyle
Dtuba Birkalpdaha ben ben😁ikisin dede hissettim ilki kız dedim kızım oldu ikinci oğlum olacak dedim oğlum olacak Allah’ın izniyle☺️
Hfsskbr htce15 ne gormustunz acaba ruyanzda kiz mi erkek mi. Tabirlerde kiz dogurdugunu gorenin erkek erkek dogurdugunu görenin kizi olur diyor da 😄 ben hep erkek görüyorum ruyamda pipisini fln gosteriyor dr ultrasonda
Meryemabf Birkalpdaha Hep kız hissettim ve kızım oldu şuan 1 yaşına girecek hamileyim bunu hep erkek hissettim erkek dedi doktorum 😬
Pnr_jr Birkalpdaha Ben hep erkek dedim. Eşim , ailesi, ailem, arkadaşlar kız dedi. Tabii oğluş anneden yana😎
kartanesi_63 Birkalpdaha bende oğlum oğlum diye seviyodum kendimi çok şartlamıştım erkek olacağına. Hatta ultrasondan doktor baktığında ilk kız dediğinde inanamadım yanlışınız var dedim ama kızım olacak inşallah. Allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Kuzusuuu Tugcen bende 13 haftalığım daha cinsiyetini öğrenmedik ama kırmızı et görünce iştahım kabarıyo çiğ çiğ yemek geliyo içimden normalde hiç sevmem et 😂
Ecemgnr Birkalpdaha evet 🥰 kiz olsun çok istiyordum, Allahım da nasip etti.İnşallah sağlıkla gelir güzel kızım Şafak 47🥰🥰🥰🤰🏼🧿
BeyzZaA Birkalpdaha erkek hissediyodum gerçekten eşim heveslenmesin diye söylemiyodum ama doktorumuz erkek dedi bakalım hayırlısı olsun inşallah
Birkalpdaha BeyzZaA bende eşime soruyorum ne hissediyosun diye saglıklı olsun diyo sanki cinsiyet söylerse bozulcak 🙈 ama biliyorum gönlü erkekten yana hep erkek ismi söylüyo bu da olabilir şu da olabilir diye