Birkalpdaha Merhaba arkadaşlar ben şunu merak ediyorum hamile olduğunu öğrenince ilk bi his doğuyor ve istemsizce oğlum/ kızım diye sevdiğini fark ediyorsun bu herkese oluyor mu 🙈 bir de içinize doğan cinsiyet tuttu mu 🌸💙💜🌸
Rabia2019 Birkalpdaha valla ben hep kız hissettim sanki biliyormuşum gibi kız kesin diyordum ama oğluşum olacakmış doktorumuz söyledi🦋🦋
ChubbyOrange Birkalpdaha hep erkek hissettim erkek dedim ilk kız dediler şaşırmıştım :) ama oğlum olacakmış hislerim de rüyalarımda çıktı :):)
NeverTooLate Birkalpdaha ben ilk hamile kaldığımdan bu yana hep kız hissettim ve çok şükür minik bir kızım olacak ❤️
1Tecrubesizannee Rabia2019 bende aynı şekilde hep kiz hissettim eşimde öyle ama oğluşumuz olucakmış inşallah sağlıkla gelir 😍👶
Hfsskbr ChubbyOrange cok merak ettim ne gördünüz ruyanizda. Bende ruya görüyorum ama tabirine bakınca kiz olack diyo ben erkek hissediyorm 😄
kubos_29 Birkalpdaha canım bende en basından kız hissetmiştim kızım diye seviyordum ama paşamız geliyor🤭🐣☺️
Mellekk Birkalpdaha ben hep erkek dedim hiç kız hissedemedim oğlum oğlum dedim;) doktora bi gittim oğlum olacağını ogrendım hiç şaşırmadım :))😍
Birkalpdaha Mellekk maşallah bakalım bende hissettiğimi yaşayacak mıyım bana erkek derlerse şaşırırım🙈😅
ikicocuklubiranne Birkalpdaha olabilir 😄 rüyalarımda hep kız bebekler gördüm hamile kalmadan öncede hamile kaldıktan sonra da hislerim de çok kuvvetlidir ama sonuç tutmadı 😄
Tugcen Kiz bekleyen anne adaylari..oglan hamilelikle farklimi.Yani bazilri diyor benim canim hep tatli cekti.Bende 9haftadayim et gordukte hep midem bulaniyor..acaba kizmi☺️
Birkalpdaha Tugcen valla bende et görünce iğreniyorum her gün bir paket çikolata yiyorum dayanamıyorum 🙈 ama geçenlerde oturdum yarım kavanoz turşu yedim😂
ikicocuklubiranne Tugcen ekşi tuzlu yedim hep normalde de tatlıyı sevmem hala sevmiyorum oğlum olacak kısmetse 😊
Glsmoztrk Tugcen bir oğlum var çok rahattım her tarafımdan kilo aldım hamileliğim çok rahat geçti. Şimdi kıza hamileyim 20+3 mide bulantım var 4 kilo verdm daha yeni 1 kilo aldım. Karnımda top var gibi popom çok büyüdü göbeğimden çok 😂😂
Kuzusuuu Tugcen bende 13 haftalığım daha cinsiyetini öğrenmedik ama kırmızı et görünce iştahım kabarıyo çiğ çiğ yemek geliyo içimden normalde hiç sevmem et 😂