Dilara1992 Rabiahan aynen bende şaşırıyorum bilmeden etmeden kafadan sallıyorlar valla kıza bebeğini düşük yaptıracaklar allah korusun
Minedemir15 Filizismail bnde 25 haftalıkken öyle oluyodu hatta günlerce hareket etmiyodu şimdi 30 haftalık oldum 28 haftadan beri çok hareketli bazen geceleri yatamıom bazende sabah tekmeleriyle uyanıyorum içini ferah tut bu hafta da normal düzelir inşaallah
Filizismail Minedemir15 inşallah canım bazıları bebek suyu az olunca hareketleri de az oluyor falan diyor
Eliif Filizismail canım nasıl oldu ağrıların geçti mi bende 24 artı birim bugün bende de arada öyle ağrılar oluyor bir de inanılmaz derece de yürürken vajina ağrısı çekiyorum
Filizismail Eliif canım doktor bebek iyi dedi bu haftalar da normal dedi bi de bende enfeksiyon var onun için ilaç yazdı
Eliif Filizismail çok sağol canım içim feahladı aradı benim de belim karnım çok hafif ağrım oluyor saniyelik bir de vajina ağrım sende demi o şekil oluyordu
Filizismail Eliif benim de aynen dediğin gibi canım valla sanki beni anlatıyorsn ama normal rahim büyüdüğü için dedi