Aminea Benim eşimle aramda kan uyuşmazlığı var testim negatif cıktı 28. Haftamdayım yinede iğne vurulacak gerekli mi sizce negatif olsa dahi
Candaan Aminea canım benimde aynı sen gibi ama yarın vurunacam inşaAllah doktorum vuralım dedi 28.haftada
Esenn1 Zaten negatif çıkması gerekiyor asıl pozitif çıkarsa sıkıntı oluyor benimde negatif çıktı iğneleye gerek yok yani
Aminea Esenn1 bende anlamadım canım doktor yaptır diye yazdı oda eczaneye sordum sigortam olmadığı için 420 tl dediler yazık günah yani
Esenn1 Aminea Benim doktorum gerek görmedi daha önce düşük ve kürtaj olmadığım için gerek yok dedi doktordan doktora değişiyor kimisi yapıyor kimisi yapmıyor bana doğumdan sonra yapılacak sadece
Mervednr Aminea pozitif olunca yapılmıyor diye biliyorum benimde negatif çıktı 28. Haftada vuruncam bende canım
Esenn1 Mervednr Tam tersi canım negatif çıkması gerekiyormuş benimde negatif doktora sordum pozitif çıkması kötü dedi çok uzun bi işlemmiş bebeğin kanının falan değişmesi gerekiyormuş
Aminea Mervednr aynen canım bende pozitif cıkınca önemli oldugunu biliyorum anne bebeğe karşı antikor üretiyor anlamına geliyor
Aminea Esenn1 yarın bi gidip doktorumla konuscam canım ücreti cok yüksek mutlaka yaptırmalımıyım diye