Duygdmr Arkadaşlar hamilelik taytı ya da diğer taytları giymek zararlı mı? Bi doktor bana 3 Aydan sonra tayt giyme demişti.
Duyguu48 Duygdmr zararlı mı bilmiyorum ama ben ilk günden beri giyiyorum evde çok rahat ediyorum. Suan 34+3m ve hiçbir sorun yaşamadım şimdiye kadar
Aysegolcuk Duygdmr neden zararlı olsun ki? 😳 sonuçta hamile taytı başka bişeyde giyemeyiz olmuyor çünkü ben hiç pantolon giymiyorum sadece tayt
Medusa Duygdmr ben 32 haftalık eski pijamalarımı Bile giyiyorum göbeği normal olan, ki titanik gibiyim hani bi göbek var maşallah 😁 hiçbir sorun olacağını sanmam. Sadece sıkı şeyler giymek iyi değil, hamile taytlarının karnı zaten çook rahat
Edasrtl Valla ben hiç pantolon giyemiyorum 23+4 olduk hamile taytından başka bişi giyemiyorum ama özellikle bir beden büyük alıyorum çok sıkmasın diye Allah’a şükür bir sıkıntı da yaşamadım şimdiye kadar
Masalsmom Duygdmr çok saçma sonuçta kendi kıyafetlerimiz olmuyo hamileler için olan şeyleride giyemeyeceksek biz ne giycez😂 paso ağır abla gibi eşofmanlamı gezelim 😂 taytlarımda pantolonlarım da çok rahatlar giyiyorum sürekli😂
Ikosa Duygdmr aynen öle hem kan dolasımı agırlsıomus zaten gebelikte agırlasırmıs hemde enfeksiyonla alakalı bişeyler dedi 😕 yatarkende rahat bi pijama giy iç çamasırı giyme dedi
Mervednr Ikosa çok dar elestanı fazla olan taytlar için demiştir canım onu. Ben iç çamaşırı ve gecelikte de yüz de yüz pamuk kullanıyorum çok şükür sıkıntı olmuyor.
Mervednr Duygdmr valla bende hep tayt giyiyorum hatta hamilelik taytı bile değil kendi taytlarımı giyiyorum doktorum bişey demedi bana. Sadece içerisinde polyester olmamasına dikkat et enfeksiyon veya mantar olma riskini artırıyor dedi o kadar