Damla-aydin Akman19 sen kaç kiloyla hamile kaldin canım.:) Ya diğer doktor her hafta çağırıyordu . Bu doktorum da 1 ay sonrasına randevu verince kötü oluyorum:) uzun sire gitmeyince bisey olmusmudur acaba diye düşünmeye başlıyorum hemen
Akman19 Damla-aydin valla aynı durumu bende yaşıyorum ama İnan en normali 1 ayda gitmekmiş bende korkuyorum hareketleride yok ki anlayalım birsey olmadığını bende 52 53 civarı kaldım şimdi bazen 56 bazen 57 oluyorum .
Damla-aydin Akman19 evet dediğin gibi normal olani buymuş. Ama içim rahat etmiyor :D hareketlerini hissetsek bu kadar olmayız belki .
Akman19 Damla-aydin aynen canım hissetsek ah cok güzel olacak allahım o günleride göstersin inş bize yas kaçtı senin
Akman19 Damla-aydin vallamı aklımdanda sana yazmak geciyordu nasıl hissediyorsun nasıl bi his yani ben ayırt edemiyorum sanki
Damla-aydin Akman19 canım ben tam 19 haftalıkken hissettin. Misir patlamış gibi oluyor genel de uzanınca daha çok hissediyorum . Ben folik asiti 3 aydan sonra bıraktım canım. Şu an kan hapı ve demir hapi kullanıyorum