Kosem983 Selam arkadaslar boyle bebek mobilyasi bebek arabasi satan büyük yerler bilenler varmı siteler gibi sitelere baktim biraz uçurulmuş fiyatlar geldi🙄 27 haftalik olduk ozel uygun bi hastane arayisimda var fikirlere açığım 😁😁💕💐
denizcik Kosem983 babymall ün istanbul yolu bir de söğütözü tarafında vardı mağazaları. Genelde de çok büyük oluyor. O yüzden odaları direkt gidip görebilirisin. Pierre cardin in oda takımlarının satışını yapıyolar. Bi gidip incele istersen.
Ssraa Ben alışveriişini babymall’dan yaptım. Mobilyasını da sitelerden bi mağazadan aldım uçuk fiyat dediğin ne derece bir fiyat bilmiyorum ama ben karyola+beşik+iç yatağı+Şifonyer+4 kapılı dolap = 5buçuğa aldım. Hastane olarak da etlik lokman hekime gidiyorum fiyatları biraz daha uygun. Muayene 110 lira mesela. Detaylı bilgi istersen sorabilirsin
Kosem983 Ssraa sadece monteseri ortaboy yatagi dahil degil 2 yada 3 kapili gardolap birde sifonyere 6 filan istediler daha besigi yatagi monteserinin yatagi dahil 8 filan oluyodu bi kac yere baktm hic oyle uygun gelmedi 🙄
Esraesra06 Kosem983 istanbul yolu üzerinde var bir de çukurambarda var internetten bakabilirsin tüm mobilyalar bebek eşyaları oyuncaklar herşey var
Ssraa Kosem983 ben saydıklarımı beş buçuğa aldım diyorum ya☺️ Sürülerce mağaza var zaten siz denk gelmemiş olabilirsiniz
Zezgit Canım bende yeni geldim ankaraya . 30 haftalığım. Batıkent bilgi hastanesi muayene 65 doğum 3000. Doçent ebru hanım var inceliyo ilgileniyor baya. Benim evme yakın diye tercih ettim ama yeni doğan ünitesi yok. Sincan lokman hekimde muayene 85 doğum 3100 müş. Orayı arayıp sormuştum. En uygun buralar galiba