Deni Kızlar size bi sorum olucak eger biri hastaysa yanı cok fena gribe tutulmuşsa 7 aylık hamile olarak yanına gıdermısınız yoksa tam tersi kaçarmıydınız
Busemertcan Deni kim olursa olsun gitmezdim bebeğimi düşünürdüm karşıdaki kişininde anlayışlı olması lazım bu konuda sonuçta hamileyiz ve vücudumuza mikrop almamamız lazım
Busemertcan Valla Deni canım bebeğe bi zararı olmasa bile sana geçse yine sıkıntı hem hamileliğin verdiği sıkıntılar hem grip neden kendini bile bile riske Atcaksınki çokmu yakının
Nata97 GEBEliyim boyu 3-4defa hastalandim(grip oksuruklu) ama bebek cok saglikli her konturolde zaten bebek kesenin icinde cok ta etkilemez bence hem de doktorlar da bebeginiz icin degil de sizin bunyeniz zayif oldugu icin gec kurtuluyosunuz diye hastalanmayi onermiyorlar
Busemertcan Nata97 evet canım çok doğru bebeğe bi zararı olmaz belki ama neden bağışıklık sistemi düşsünler hamileyken herzamankinden daha çok dikkat etmemiz lazım
Nata97 Busemertcan evet yani bebegine zararsiz ondan korkmasin diye dedim tabikide gebelikde degil yalnizca her zaman korunmamiz lazim 🙄
Busemertcan Deni canım bebek kadar kendinizde düşünmen lazım neden bağışıklık sistemin düşsünde hasta olasınki biraz iyi olsun öyle gidersin