Esrayusuf Mervee15 bende anlamadım canım dün kan tahlilimi aldım 0,28 çıktı test yaptım ikisi aynı koyulukta ve 37 gün oldu adetimin
Esrayusuf Mervee15 bilmiyorum birşey demedi adet sökücü verecekti ben istemedim doğal adet olmak istiyorum ama yumurtalılarımda kist olmuş o yüzden ovulasyon böyle çıkar LH hormonu yüksek çıkıyor
momof3 Mervee15 Benim bildiğim adet gününde ovülasyon yapınca çıkıyor.Ben de gecikmenin 3. Gününde ovülasyon testiyle ile öğrendim gebeliğimi
Mrvgns Tamam kızlar bende bu ay ovülasyon kullandım ilk defa 3 gün koyu oldu onları değerlendirdik sonra yapmayı bıraktım adete 8 gün var dewam edeyim mi
Ddilek Merhaba bugün yazınızı okudum bende ovülasyon testi yaptım adetime 6 gün var ve hafif çizgi gördüm sizin testinizede baktım nerdeyse aynı gibi duruor bian heyecan yaptım ama ümitlenmekte istemiorum sizce olabilirmi ? Mervee15
SilaTR Kızlar merhaba ben adetten 9 gun once ovulasyon testi yaptim T cizgisi çok silik çıktı negatif olunca hiç mi çıkmıyor bilgisi olan var mi? Çok mu erken bide ((