DiplomaliEvHanimi Mz93 malesf canim orta halliyiz yasadigimiz sehir cok pahali 3kredi oduyoz elimize 1000tl bile kalmio faturalar icin bile ayin 15ni bekliyoz 😔simdide paramiz yok son parayla gittik ozele borc ariyoz kurtaj icin 😞😞😞
Goncagl Geçmiş olsun canım sakın canını sıkıp kendini üzme. Vardır her şerde bi hayr. Bende ilk kontrolume 8 haftalıkken gittim ama 6 haftalık gözüküyo kalp atışı da yok dedi bi hafta bekleyelim belki geriden geliyodu dedi doktor bi hafta bekledik ama hic bi gelişme yokdu 10. Haftamda özelde 700 tl vererek kürtaj oldum. Bayilttilar zaten hiç bi sancim olmadi kurtajdan sonra. 40 sonra da adet oldum. Şimdi aradan 4 ay geçti gebelik yok ama kontrole gidiyorum hala hastaneye. En son adetinde yumurtalıkları uyarmak için için verdi dün ki kontrolumde de yumurtalıkların çatlamış haberler iyi dedi bakalim inşallah rabbim tez zamanda nasip eder. Tekrar geçmiş olsun canım. Düşük zaten gebelik sağlıksız olduğu için olurmuş rabbim hayırlısını nasip etsin sana 💕
Demrl DiplomaliEvHanimi ya valla çok üzüldüm senle konusmustuk bi ara tesadüfen gördüm şimdi üzüldüm gerçekten çok geçmiş olsun moralini bozma böylesi hayırlıymış bunda da vardır bi hayır 😔
DiplomaliEvHanimi Smyyedgr51 kendisi dusunce agrili ve kanamali oluyo zarari daha cok olur die dusunuyom cnku simsiyah kan kirmizi kan ve bel agrim cok
Smyyedgr51 DiplomaliEvHanimi kuzenim kendisi düşürmüştü hiç oyle şeyler demedi tam bilmiyorum ama dr demiş ona az daha bekle kendi düşsün diye cano
DiplomaliEvHanimi Demrl kurtaj oldum canim sabah 3gbi ciktim hastaneden ama cikinca cok agri cektim karnimda sukur smdi daha iyiyim 🙏🏻
Derinaras DiplomaliEvHanimi üzülme canım yapıcak bisey verende allah alanda doktorumun bana dediği sey sağlıklı olsaydı yaşardı bende 3 aylık hamileyken gittim kesem falan 3 aylığa göre uyumlu ama bebeğim 10. Haftada kalmıs gelişimi kalbi atmıyodu ve bende hic bir belirti vermedi 2 li test icin gittim ölcüm sırasında öğrendim
Merveeogu Canım çok üzüldüm senin adına hiç ediselenip üzülme bende ilk gebeliğimde kürtaj oldum 7 haftalikti kalbin sesini duymadı için iki ay sonra tekrar hamile kaldım şu anda da iki aylık hamileyim üzülme meye çalış hayırlısı Allah'tan canım herzman hayrlsini iste 🙏🙏🙏
Demrl DiplomaliEvHanimi çok geçmiş olsun canım benim kendine dikkat et kafana takma Allah hayırlısını versin inşallah gerçekten çok üzüldüm valla tekrar sağlıklı bi şekilde bebeği ne kavuşursun inşallah
Ecenazz Kızlarrr iyi geceler. Geçen hafta cuma günü kürtaj olmuştum kesem gelişmediği için. Bugün patoloji sonuçlarım çıktı. Doktorum doğuma girmek zorunda kaldığı için sonucuma pazartesi bakacak. Ama ben çok merak ediyorum aranızda bilen varsa bana yardımcı olabilir mi sonucumu göndereyim?